BÖLGESEL Amatör Lig 6’ncı grup ekibi Devrek Belediyespor, 17’nci haftada ikinci sıradaki Ankara TKİ’nin konuğu olacak. Geçen hafta Ereğli Belediyespor’u 4-2 yenerek moral bulan Kırmızı-Beyazlı takım, bu galibiyetin devamını getirip çıkışını sürdürmek istiyor. Zorlu karşılaşma, 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak.

Bölgesel Hakem Atama Kurulu, 90 dakika mücadelesi için Niğdeli bölgesel klasman Turhan Beyke’yi görevlendirdi. Beyke, bu maçla birlikte 56 gün aradan sonra Bölgesel Amatör Lig maçı yönetecek. Niğdeli, en son 15 Aralık 2019’da Gaziantep ANKAS Spor-Malatya İdmanyurdu arasında lig maçında düdük çalmıştı. Bu maçın ardından Niğdeli, Bölgesel Amatör Ligde 19 Ocak’ta Kilis Belediyespor-Adıyaman 1954 ve Çubukspor-Çilimli Belediyespor maçlarında dördüncü hakem olarak görev aldı.

Beyke’nin yardımcılıklarını Niğde bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler Abdulkadir Anıl Yılmaz ile Eyüp Özer yapacak. Maçın 4. hakemi Niğde bölgesinden il hakemi Mehmet Ali Karaca.

17’nci hafta öncesi Devrek Belediyespor 24 puanla 6’ncı, Ankara TKİ 35 puanla ikinci sırada yer alıyor. İki takım arasında ilk yarıda Devrek’te oynanan maçı Ankara TKİ 1-0 kazanmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi