ZONGULDAKLI futbolcu Emre Can Özbay, 3 yıllık il dışı kariyerinin ardından memleketine geri döndü. 2016'dan bu yana Kayseri, Mersin ve Samsun’da 67 numarayı başarıyla temsil eden Emre Can, ligin ikinci yarısıyla birlikte memleketinde Kilimli Belediyespor forması terletecek. 26 yaşındaki futbolcu, dün akşam resmiyete dökülen transferle birlikte 4 yıl aradan sonra yeniden sarı-siyahlı renklere"merhaba" dedi. Emre Can, 2014-15 sezonunda Kilimli Belediyespor’da forma giymişti.

Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren lider Kilimli Belediyespor, Emre Can transferiyle hücum hattına bir önemli takviye daha gerçekleşti. Musa Bahadır başkanlığındaki yönetim, geçen hafta Muslu Belediyespor’dan forvet oyuncusu Celalettin Cinal’ı kadroya dahil etmişti.

Golcüden sonra yine ofansif yönüyle öne çıkan Emre Can’ın transferini de problemsiz şekilde halleden Kilimli Belediyespor, antrenör Serkan Bankoğlu’nun isteği doğrultusunda transferlere devam edecek.

Bu arada ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kilimli Belediyespor’da yeni transferler takıma dahil oldu. Takımla çalışmalara katılan iki yeni transferle birlikte kadronun zenginleştiği görüldü.

Sarı-Siyahlı takım, 18 Ocak’ta başlayacak ikinci yarının ilk haftasında İhsaniyespor’la karşılaşacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi