SÜPER Amatör Ligde 13’üncü hafta mücadelesinde bugün 4 maç oynandı. Çatalağzı, Ereğli ve Kilimli’deki maçlarda 2’si ev sahibi, 1’i konuk 3 takım galip gelirken, bir maçta skor eşitliği bozulmadı.

Lider Kilimli Belediyespor, sahasında İstasyon Gemicilerspor’u 3-1 mağlup ederek üst üstte 8’inci maçını kazandı. Sarı-Siyahlılar bu galibiyetle puanını 32’ye çıkararak yoluna emin adımlarla devam etti.

Geçen hafta 5 maç aradan sonra galip gelen Çates Işıkspor, bu haftayı da puansız geçmedi. Evinde Çaydeğirmeni Belediyespor’u konuk eden Çatalağzı ekibi, 2-2’lik skorla hanesine +1 ilave etti.

Çaycumaspor 2 maçlık düşüşüne Çatalağzı’nda son verdi. Muslu Belediyespor’un konuğu olan sarı-lacivertli takım, istediği 3 puana 4 golle ulaştı. Karşılaşma, Çaycumaspor'un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Yenimahallespor’un ikinci yarı çıkışı sürüyor. Devrede toparlanan ve ikinci yarı perdesini Çaycumaspor galibiyetiyle açan Ereğli ekibi, son sıradaki Akınspor’la oynadığı maçı 1-0 kazanarak 2’de 2’lik galibiyet serisi yakaladı.

13’üncü haftaya 26 Ocak Pazar (yarın) Alaplı Belediyespor-Gelikspor ve Perşembe Belediyespor-İhsaniyespor maçlarıyla devam edilecek.

GÜNÜN SONUÇLARI

Muslu Belediyespor-Çaycumaspor: 1-4

Çates Işıkspor-Çaydeğirmeni Belediyespor:2-2

Yenimahallespor-Akınspor:1-0

Kilimli Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor:3-1

26 OCAK PAZAR

Saat 14.00 Alaplı sahası: Alaplı Belediyespor-Gelikspor (Eren Gökmen, Emir Kılıçarslan, Taygun Tasalı)

Saat 14.00 Çaycuma İlçe sahası: Perşembe Belediyespor-İhsaniyespor (Serkan Köse, Ayhan Uğurlu, Eyüp Kağan İğde)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi