Zonguldak Milletvekilinden Kılıçdaroğlu’na: “Hakkımı helal etmiyorum” Zonguldak Milletvekilinden Kılıçdaroğlu’na: “Hakkımı helal etmiyorum”

ŞOK Marketler, müşterilerine kazandıran yeni sadakat programı "Win" ile fark yaratıyor. ŞOK Marketler'in online ticaret uygulaması Cepte ŞOK'a üye olan müşteriler, hem ŞOK mağazalarından hem de Cepte ŞOK'tan Win programı sayesinde avantajlar elde ediyor.

Fakirin ümidi Fakirin ümidi

Türkiye genelinde 81 ilde 10 binden fazla mağazasıyla hizmet veren ŞOK Marketler, müşterilerinin temel ihtiyaçlarını tek bir yerden ve en yakın noktadan karşılamalarına olanak sağlayarak müşteri memnuniyetini arttırmaya odaklanıyor. "Win" ile müşterilere her hafta farklı ürün gruplarında, seçili ürün ve markalarda kampanyalar düzenleniyor. Win'li müşteriler, kampanyalı ürünlerden yaptıkları alışverişlerle TL kazanıyor; bu kazanılan TL tutarı, Cepte ŞOK'taki Win cüzdanlarına yüklenerek hem ŞOK mağazalarında hem de Cepte ŞOK'taki alışverişlerde kullanılabiliyor.

ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, bütçe dostu ve güvenilir ürünlerle müşterilerinin gönlünde önemli bir yer edindiklerini belirterek şunları söyledi: "Müşterilerimize sadece belli dönemlerde değil, yılın her günü kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Bu politikamızı farklı ürün gruplarında ve markalarda gerçekleştirdiğimiz düzenli kampanyalarla destekliyoruz. Amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit ederek, tüm ihtiyaçlarını en yakın noktadan ve en uygun fiyatla karşılamalarını sağlamak. Win sadakat programımızla müşterilerimize alışveriş yaparken kazanç sağlamayı ve bütçelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz." İHA

Kurugöl için protokol imzalandı! Kurugöl için protokol imzalandı!

Ortalık toz duman ! Ortalık toz duman !

Kapkaççılar sokağa girince hayatının şokunu yaşadılar! Kapkaççılar sokağa girince hayatının şokunu yaşadılar!

AW942642_03

AW942642_02

Editör: Virda Şahin