Olay, Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Zambak Sokak'ta meydana geldi. Laf atma konusundaki tartışma kanlı bir şekilde sonuçlandı.

İddiaya göre, 21 yaşındaki Yalçın Çakıloğlu, erkek arkadaşı FK (19) ve kız arkadaşlarıyla birlikte kaldırımda yürüyordu. Bu evlilerin arasında olduğu iddia edilen 33 yaşındaki Ramazan Kanbur, onların karşısına çıktı ve genç kadın laf attı. Bu durum üzerine Çakıloğlu, FK ve Ramazan Kanbur arasında tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüştü ve Kanburdan boynu ve karnından bıçaklandı. Şüpheli Yalçın Çakıloğlu, Kanbur'u bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine olay yerine soruşturma başlattı.

Ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Ramazan Kanbur'un ise poliste 37 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Yalçın Çakıloğlu, Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerince suç aleti bıçak ile yakalandı. Şüphelinin yakalandığı evde, üzerinde öldürülen Ramazan Kanbur’a ait kanın olduğu düşünülen kanlı pantolon ele geçirildi.

Gözaltına alınan Katil zanlısı Çakıloğlu'nun ifadesinde, "Kız arkadaşlarımla Cumhuriyet Caddesi'nden yürüyerek Mahallebaşı semtine kadar geldik. Kaldırımda yürürken kız arkadaşlarıma laf attı. Yaşanan tartışma sonrası elimdeki bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum. Yaşananlardan dolayı pişmanım" dediği öğrenildi.

Katil zanlısı genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çakıloğlu ile birlikte kavgaya karışan arkadaşı F.K. (19) da ekiplerce gözaltına alındı. F.K., ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(İHA)

Tuvalette ayağı kayıp düşen adam hayatını kaybetti Tuvalette ayağı kayıp düşen adam hayatını kaybetti

AW923637_01

AW923637_02

Editör: Muhammet