Terör gazisi hayatını kaybetti Terör gazisi hayatını kaybetti

İstanbul Haber - İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, bir taksici ile bir yabancı uyruklu kadın arasında yaşanan ücret tartışması sokağın ortasında kavgaya dönüştü. Kadının yerde çığlık atarak etrafı inletmesi anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Esenyurt Yenikent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, başka bir yerden taksiye binerek Yenikent Mahallesi'ne gelen yabancı uyruklu kadın, sürücüyle arasında ücret konusunda anlaşmazlık yaşadı. Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kadın, taksiden inip sokak ortasında yürüyerek "Polis" diye bağırmaya başladı.

Jandarmadan sahte içki operasyonu! Jandarmadan sahte içki operasyonu!

Taksici, kadını sakinleştirmeye ve olay yerinden uzaklaştırmaya çalışsa da kadın hırsını alamayarak yere uzanarak çığlık atmaya devam etti. Çevredeki vatandaşlar olayı cep telefonu kameralarıyla kaydederken, bir süre sonra olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, taksici ve kadın arasında yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı. Kadın, ekipler tarafından konuyla ilgili ifadesi alınmak üzere götürüldü.

Otomobilin çarptığı genç kızı metrelerce sürükledi Otomobilin çarptığı genç kızı metrelerce sürükledi

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. İHA

Ağrı Dağı’nda zirve yapan turistler, aşure yedi Ağrı Dağı’nda zirve yapan turistler, aşure yedi

Ayıyla sohbet kamerada! Ayıyla sohbet kamerada!

AW945860_01

AW945860_03

AW945860_02

Editör: Virda Şahin