Enkazdan sağ çıktı, aylardır kayıp! Enkazdan sağ çıktı, aylardır kayıp!

Aydın Haber - Aydın'ın Didim ilçesinde şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir genç, karnından bıçaklanmış halde bulunurken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, Çamlık Mahallesi 521 sokak üzerindeki bir apartmanda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kısa bir süre önce yurtdışından gelen ve şizofreni hastası olduğu iddia edilen 24 yaşındaki Ufuk Ünal'ın yaşadığı dairenin kapısının uzun süredir açık olduğunu fark eden komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler şahsı evin içerisinde karnından bıçaklanmış halde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Ünal'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Gerekli olay yeri incelemelerin ardından Ünal'ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Şahsın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacak.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

Bir kere öldü, hayata döndü! Tekrar öldü, 5 kişiye yaşam oldu! Bir kere öldü, hayata döndü! Tekrar öldü, 5 kişiye yaşam oldu!

Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı

Telefonla konuştu, sinir krizi geçirip kendini vurdu Telefonla konuştu, sinir krizi geçirip kendini vurdu

Hafriyat kamyonuyla dehşet saçtı! Hafriyat kamyonuyla dehşet saçtı!

İşçileri taşıyan 3 otobüs ve 1 minibüs kaza yaptı: 36 yaralı İşçileri taşıyan 3 otobüs ve 1 minibüs kaza yaptı: 36 yaralı

Eski damat, eski kayınpederini hayata bağladı Eski damat, eski kayınpederini hayata bağladı

Editör: Virda Şahin