Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Deniz Yavuzyılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ile bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla gerçekleştirilen görüşmede, Sayıştay Başkanlığının hazırladığı yargı raporlarının TBMM’ye gönderilmesi konusu üzerinde durulurken, CHP’li Milletvekili ayrıca Zonguldak’la ilişkili birçok konuyu Meclis Başkanına iletti.

Görüşme, Başkan Şentop’un Meclisteki makamında gerçekleşirken, Deniz Yavuzyılmaz konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Dün itibariyle, TBMM Başkanlığınca Sayıştay'ın yargı raporlarının TBMM'ye gönderilmesi için, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda, TBMM Başkanı Sn. Mustafa Şentop‘la makamında yaptığım görüşmede; Sayıştay'ın yargı raporlarının TBMM'ye gönderilmesi konusunu, Filyos Projesi kapsamında bölgeye katiyetle yeni bir termik santral kurulmaması konusunu, Çaycuma'daki Kadıoğlu Mozaikleri’nin ve TİOS Antik kentinin kapsamlı olarak gün yüzüne çıkarılması ve turizme hızla kazandırılması için yüksek miktarda ödenek gönderilmesi konusunda görüşmelerde bulundum. Takipçisi olmayı sürdüreceğim” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi