Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, 16 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen İl Başkanlığı kongresini değerlendirdi.

Yeni seçilen CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Uzun; “Kongre sonucunun partimize hayırlı olmasını diliyorum. Delegelerimizin iradesi Murat Pulat demiştir. Sandıktan çıkan sonuca hepimizin sonsuz saygısı var” dedi.

Uyumsuzluk diye bir şeyin asla söz konusu olacağına inanmıyorum diyen CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, açıklamasına şöyle devam etti:

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

“Murat Pulat partimizin çok değerli isimlerinden biridir, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız da öyle. Yarından itibaren el ele, kol kola Merkez ilçe ve il yönetimi olarak partimiz için partimizin çıtasını Zonguldak’ta daha çok yükseltmek için el birliği ve omuz omuza mücadele edeceğiz. Bundan sonraki sürecin hem Zonguldak siyaseti adına, hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin Zonguldak’taki ivmesinin daha da yükselmesi adına hayırlı olmasını diliyorum. Kamuoyunda İl ve Merkez ilçenin uyumlu çalışamayacağı şeklinde bir algı yaratılmaya çalışıldığını görüyoruz böyle bir şeyin söz konusu olması mümkün değil. Çünkü sevgili Murat Başkanım benim ve Merkez ilçe yönetimindeki arkadaşlarımın da yıllardır beraber siyaset yaptığı, omuz omuza mücadele verdiği bir isim. O yüzden uyumsuzluk söz konusu bile olamaz onu söyleyeyim. Aksine çok rahat çalışabileceğim bir isim Murat Pulat benim için. Bilmiyorum belki ‘bir uyumsuzluk, bir sıkıntı yaşansa da bu kavgadan beslensek’ diye bekleyen taraflar olabilir ama asla böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Ben tüm kalbimle inanıyorum çok uyum içinde çalışacağımıza ve bunun için de mücadele edeceğiz zaten. 

YENİ BİR SÜREÇ BAŞLAYACAK

Daha önce de söylemiştim, ‘il kongresi bitsin parti binalarını yeniden bir araya getireceğiz’ diye. Zaten diyorum ya göreve başlamalarını bekliyorum.  En kısa sürede il ve merkez ilçe bir araya geleceğiz bina anlamında. Uyumsuzluk diye bir şeyin asla söz konusu olacağına inanmıyorum. Her an bir seçim olacakmış gibi, seçim olmasa ve zamanında olacak bir seçime dahi şimdiden hazırlığımızı yapmamız lazım. Son 2-3 aya bıraktığımız zaman ivmeyi istediğiniz kadar zaten yükseltemiyorsunuz. Herkese ulaşma şansımız da olmuyor. Bu saatten sonra bizim Cumhuriyet Halk Partisi tabanı, delegeleri Merkez ilçede bize, il de Sayın Murat Pulat’a teveccüh gösterdi. Bu iradeye mahcup olmamak, bunun hakkını vermek için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bunun için de hepimiz hevesli ve heyecanlıyız başından beri. Yarından itibaren yeni bir süreç başlayacak hakikaten heyecanla bekliyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi