Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, bütün üyeleri arayıp partiye davet ettiklerini söyledi.

İlk yönetim kurulu toplantılarının ardından görev dağılımı yaparak çalışmalara başladıklarını belirten Uzun, “Mahallelerde aktif üye olacak, mahalledeki sıkıntıyı, üyelerle olan problemleri bize taşıyacak, bizi de burada oturtmayacak, çalıştıracak ekipler oluşturacağız. Şu an arkadaşlarımız bunların çalışmasını yapıyorlar” dedi.

İlk hafta çalışmalarımızda partimize yeni üyeler katıldı diyen CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, açıklamasına şöyle devam etti:

TABANDA HEYECAN YARATTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

“İlk yönetim kurulu toplantımızı yaptık, icra görev dağılımını başkan yardımcılıklarını arkadaşlarımızın istek ve yetenekleri doğrultusunda dağıtımlarını yaptık. Bugün(dün) itibariyle de bütün üyelerimiz tek tek aranmaya başlandı. Bütün üyelerimizi arayıp partiye davet ediyoruz. İlk yapmak istediğimiz çalışma, aktif mahalle komiteleri oluşturmak. Bunun için de üyelerle tek tek görüşüp gerçekten bu işe gönüllü olan, artık yapılan çalışmalar kağıt üzerinde kalsın istemiyoruz. Aktif üye olacak mahalledeki sıkıntıyı, üyelerle olan problemleri bize taşıyacak, bizi de burada oturtmayacak, çalıştıracak ekipler oluşturacağız. Şu an arkadaşlarımız bunların çalışmasını yapıyorlar. İlk hafta çalışmalarımızda yeni üyeler de katıldı. Henüz biz bu çalışmayı başlatmadık ama tabanda böyle bir heyecan yarattığımızı düşünüyorum.  Özellikle genç arkadaşlarımızı burada görmek bizi çok mutlu etti. Önümüzde de bildiğiniz gibi hem il kongresi sürecimiz var. Bunun hazırlıklarını yapıyoruz, artı Gençlik ve Kadın kolları kongrelerimiz var.  Partimizin en zayıf noktası biliyorsunuz gençlerimizin az oluşu. Bu noktada da şu an harıl harıl çalışma içindeyiz. Partimize üye olan bütün genç arkadaşlarımızı tek tek aradık, onları da partiye davet ettik. Yine gerçekten sahalarda uyum içinde çalışan gençlerden oluşan il ve ilçe Gençlik kolları oluşturma çabası içindeyiz. Şu an yaptığımız bütün çalışmalar sadece partiyi derleyip toplamak adına örgüt içi çalışmalar. İnşallah önümüzdeki ay yaptığımız bütün çalışmaları sizlere daha detaylı olarak anlatma fırsatımız olacak”

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPACAĞIZ

Danışma kurulu toplantısı yapmak istediklerini belirten Uzun, “Zaten kongrede de bunu belirtmiştim. Çünkü bunu çok önemsiyorum, geçen dönem yaptığımız hatalardan biri buydu. İki sene içinde sadece bir kez danışma kurulu toplantısı yapmıştık. Ben bunu eksiklik olarak görüyorum. 4 ayda bir mutlaka düzenli olarak danışma kurulu toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Hem o 4 aylık süreçte ilçe yönetimi olarak biz ne çalışmalar yaptık partililerimize bunları anlatacağız. Hem de üyelerimizden bize gelen öneri, eleştiri, tavsiye ne ise bunları dinleyeceğiz. Artı danışma kurulu toplantılarımıza sivil toplum örgütlerini de çağırmayı düşünüyoruz. Onlarla da ortak projeler, onların bize tavsiyeleri, yereldeki politikalar üzerinden mutlaka öneri ve talepleri olacaktır onları da dinlemek gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi önümüzdeki il kongresi ve kurultay sürecimiz var, kurultay da bittikten sonra mart ayının sonuna doğru ilk danışma kurulu toplantımızı mutlaka gerçekleştireceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi