İl Başkanı Zeki Tosun Ak Partinin 18’inci kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak Zonguldak’ta hayal edilenleri yaptıklarını Güçlü Bir Zonguldak için emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

31 Mart Yerel Seçimleri ile Zonguldak Belediyesini Ak Partiye kazandırdıkları için Zonguldak halkına da teşekkür eden Zeki Tosun, 5 yıl içinde Zonguldak’ın alamadığı belediyecilik hizmetlerini alacağını ve tüm yatırımların gerçekleştirileceğini belirterek şu görüşlere yer verdi; “14 Ağustos 2001’de, milletimizin adalet ve kalkınma ihtiyacının gereği olarak, siyasi hayatı boyunca hep milletin sesine kulak veren Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti’miz kuruluşundan 15 ay sonra tek basına iktidara gelerek milletimiz tarafından ne denli büyük bir umut olduğunu göstermiştir. Kesintisiz 18 yıllık hükûmetlerimiz döneminde parti olarak, ülkemizi her alanda hak ettiği yere, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak hususunda ortaya koyduğumuz kararlılığımızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sürdürmeye devam ediyoruz.

İktidara geldiğimiz günden bu yana, taşıdığımız yüksek sorumluluk bilinciyle gece gündüz demeden tüm kadrolarımızla birlikte ülkemizi kalkındırmak, milletimize daha iyi hizmetler sunmak için çalıştık. Girdiğimiz tüm seçimlerden aziz milletimizin takdiriyle yüksek oy oranları ve güçlü bir destekle çıktık.

Son 31 Mart yerel Seçimlerinde CHP’nin hizmet yoksunluğundan bıkan Halkımız  tercihini Ak Parti Belediyecilik anlayışından ve Dr. Ömer Selim’den yana kullanarak Ak Partiyi iktidara getirmiştir. Bundan Sonra hedefimiz belediye hizmetleri ile kalkınan güçlü bir Zonguldak olacaktır.

AK Parti Olarak 18 Yılda İlimizde hayal bile edilemeyen, yapılamayan hizmetleri gerçekleştirdik. 150 Yıldır gündemde olan, her seçimde halkımızın önüne konan Filyos projesinin ilk ve önemli ayağı olan liman ihalesini yaptık ve %90 Oranında gerçekleştirme sağlandı. Sanayi yatırımları için arsa parselasyonları yapıldı. Şirket kurulması gerçekleştirildi. Ulaşım ağlarının ihalesi gerçekleştirildi. Önümüzdeki 5 yıl içinde Filyos’ta sanayi bacaları tütmeye başlayacak, Binlerce insanımız iş imkanına kavuşacaktır.

AK Partinin iktidarı döneminde Zonguldak Ankara ve Zonguldak Ereğli-İstanbul karayolları bölünmüş yol olarak yapımları tamamlandı, 12 Tünel hizmete alındı. Mithatpaşa Tünelimiz önümüzdeki yıl tamamlanacak ardından Kilimli bağlantı yolu yapılacaktır.

İlimizin Turizm potansiyelini artırmak için gerekli çalışmalar yapıldı, yatırımlarımız hızla devam etmektedir. Sürekli kapatılacağı gündeme getirilen TTK’ya İktidarımız döneminde 8 Bin İşçi alarak kurunun çalışmasını sağladık. Bunun yanında Milyonlarca lira yatırım yaparak TTK’nın modarnizasyonunu gerçekleştiriyoruz.

18 yıllık dönemde Türkiye’de,İlimizde geçmişle kıyaslanamayacak ölçüde dev adımlar attık, hak ve özgürlüklerden yatırım ve hizmetlere çok geniş bir yelpazede ilerleme sağladık. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle buluşturmanın mücadelesi içinde olduk. Bunu yaparken en büyük destekçimiz; sıkı bir ilişki kurduğumuz milletimiz ve bir aile birlikteliğinde olduğu gibi aynı hedef doğrultusunda çalıştığımız teşkilatlarımız oldu.

AK Parti’miz; hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihimizde eşi görülmemiş bir başarı hikâyesi yazmıştır. Milletimizin hizmetine sunduğumuz eserleri artırma ve ülkemizi büyütme yolundaki kararlılığımız, iç ve dış odaklar tarafından defalarca engellenmeye çalışılmış; kirli hesaplar taşıyan karanlık odaklar yürüyüşümüzü sekteye uğratmak istemiştir. Ancak devlet millet kaynaşmasının zaferi, Türkiye düşmanlarının en ağır mağlubiyeti olmuştur. Bugün de aynı şekilde istiklal ve istikbalimizi hedef alan saldırılara, tehditlere, şantajlara birlik ve dayanışmamızla en güçlü cevabı verecek; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız.

AK Parti’mizin kuruluşunun 18. yıldönümü vesilesiyle, bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev almış teşkilat mensuplarımıza ve partimize desteğini artırarak sürdüren aziz halkımıza en kalbi şükranlarımı sunuyor, milletimize hizmetin kutlu yolculuğunda nice uzun yıllar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi