Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul milletvekili Hayati Akraz, Zonguldak’a gelerek partisinin il teşkilatını ziyaret etti.

Parti  binasında MHP il Başkanı Varol Demirköse, Merkez ilçe Başkan Niyazi Kıransoy ve partililerin karşıladığı Milletvekili Hayati Akraz, Zonguldak’ın önemli bir şehir olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, “Sayın Genel başkanımızın ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ ilkesine bağlı Cumhur ittifakı ruhunu da koruyarak, yapıcı, yol gösterici sorumlu siyaset anlayışı ile gerek Zonguldak’ta, gerek ülkemiz çapında iç ve dış siyasete Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemizin bekası için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getiriyoruz” dedi.

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Akraz da ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ben yaklaşık 16-17 yıldır bölgeye gelip giden bir insanım. Ereğli’de işyerlerim var. Zonguldak’a yabancı değilim. Şunu söyleyeyim; bana zaman zaman derler ki İstanbul’da ‘ya sen İstanbul’da niye Zonguldak’ı seçtin,  niye orada yatırım yaptın’ diye sorarlar. Bazen de soruyorlar, ‘Zonguldak’ın neyi meşhur’ diye. Ben diyorum ki, renklerimiz farklı olabilir, desenlerimiz farklı olabilir, siyasi düşüncelerimiz de farklı olabilir. Hepsine saygı duyarız ama ‘Zonguldak’ın adamı meşhurdur’ diyorum. İnsanları çok misafirperver, çok samimi gerçekten Anadolu’nun bütün özelliklerini burada görebiliyorsunuz. Hepsi candan, hepsi samimi. Buraya gelmekten çok mutluyum.

Ben İstanbul Milletvekiliyim. Şunu söyleyeyim, Ankara’da bir kardeşiniz var, Ankara’da bir eviniz var en küçük ricanız benim için emirdir. Her zaman bana ulaşabilirsiniz” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi