AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Veysel Karani Doğancı yapılacak olan 7. olağan kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Başkan Doğancı neden aday olmayacağını şu sözlerle açıkladı:

“24 Mayıs 2018 tarihinde AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi.. Geçirdiğimiz iki yılı aşkın süre içerisinde çok şükür görevimizi layıkıyla yapmaya gayret ettik..

Görevimizi hakkıyla yerine getirmenin huzurunu yaşamakla birlikte, partimizde gerçekleşecek yenilenme ve bayrak değişimi neticesinde yapılacak olan 7. Olağan kongrede aday olmayacağımı tüm kamuoyuna bildiririm..

Ak Parti'nin bir üyesi olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir neferi olmayı kendimize en büyük makam addederiz. İlk günkü aşk ve heyecanla bu dava için ne görev verilirse çalışmaya ve fedakarlık göstermeye devam edeceğiz.

Başta Genel Başkan ve Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkezimize, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Belde Teşkilatlarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerine, özellikle görev paylaşımı yaptığımız Yönetim Kurulu Üyelerimize, her zaman en büyük destekçimiz olan tüm Teşkilat Mensuplarımıza, Ak Parti'ye gönül vermiş herkese ve Çaycuma'lılara teşekkür eder, helâllik dilerim..

Selam ve Dua İle..

Editör: Haber Merkezi