Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığının Kasım ayı il divan toplantısı parti toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, ilçe başkanları, mahalle başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

SP Kasım ayı il divan toplantısının basına açık bölümünde konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, “Türkiye son dönemlerde çok kötü bir yönetim içerisinde ve maalesef gerçek problemlerimizin dışında suni problemlerle uğraşır olduk” dedi.

Kar konuşmasında, “Son zamanlarda gerçek gündemi konuşmak yerine CHP’den saraya kim çıktı. Yok, efendim hangi sanatçı nerede, nasıl konuştu” diyerek şunları söyledi:

“Bunları artık konuşur duruma geldik ama ülkenin asıl gündemi terör, ekonomik sıkıntılar, Türkiye içinde ve ülke dışında siyasi yapılanmamızın, siyasi hareketlerimizin yanlışlıkları, yaşadığımız büyük krizler, EYT’liler bir taraftan, bütün hayatımız maalesef olumsuzluklar içinde kıvranır duruma geldik. Ekonomik olarak bütün insanlarımız borç batağının içine girdi. Siyasi olarak yapılan her türlü atılım ters teperek Türkiye’nin dışarıda itibarını kaybeder duruma geldi.  Son olarak hepiniz biliyorsunuz termik santrallerin başımıza zehir yağdıran bu termik santrallerin zehir yağdırmasını önlesin diye senelerce konuşulan bacalarına filtre takılması 2,5 sene daha ertelendi. Tahmin ediyorum, sağlık sektöründe vermiş oldukları yüzde 70 doluluğu tutturamadıkları için insanlar biraz daha hasta olsun istiyorlar. Bu kadar kötü yönetiliyoruz ve bundan da mutlaka bir şekilde kurtulmak durumundayız. Bütün göstergeler 2020 yılının ilk çeyreğinde  belki son çeyreğine kadar uzayan dönem içinde bu dönem içerisinde mutlaka bir seçim olacağını gösteriyor. İnşallah o gün gerek EYT’lilerin problemlerin çözümü konusunda, gerek ekonomik yapının tekrar düzeltilmesi konusunda, gerek tarım ve hayvancılığın tekrar eskisi gibi ülkenin kendine yeteceği kadar bir üretime ulaşma konusunda adımları acilen atmak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda Saadet Partisi genel merkez olarak bütün konularda iktidara geldiğimiz zaman bu işi nasıl yaparız diye projeler hazırlanmakta. İktidarı ele aldığımız ilk gün inşallah bu projeler tek tek hayata geçirilecek”
Yapılan konuşmanın ardından Saadet Partisi İl Divan toplantısı basına kapalı olarak devam etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi