İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Alaborina Restoranda yapılan ve Divan Başkanlığını Salih Alemdar’ın yaptığı genel kurula, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay, İYİ Parti Belediye meclis üyesi Vahdettin Velioğlu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adayları Dilay Küçük ve Bülent Karakoç, İYİ Parti İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunduğu kongrede, yönetim ve denetim kurulu raporları okundu.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay kongrede yaptığı konuşmada, daha önceki açıklamalarında aday olmayacağını söyleyerek, her iki adaylara başarılar diledi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Bülent Karakoç yaptığı konuşmada, “Ben herkesin adayıyım. Partimizin kurulduğu gündeki rüzgarını tekrar yakalayacağız. Belde teşkilatlarımızı kurup, mahalle ve köy temsilciliklerini en kısa sürede oluşturacağız. Zonguldak Merkez’de gündeme yön verip şehrimizin çıkarları için mücadele edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adayı Dilay Küçük de yaptığı konuşmada, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’de bende bir kadın olarak başarılı olacağıma inandığım Merkez İlçe Başkanlığına sizlerin de desteği ve inancıyla aday oldum. Cumhuriyete, ilkelerine bağlı, vatanını seven herkese kapımız açıktır.  Delege arkadaşlarımızın bizlere güvenmelerini ve destek olmalarını canı gönülden diliyorum. Aday arkadaşımız Bülent Karakoç’a başarılar diliyorum” diye konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen de konuşmasında, “Kongreler bir partinin birlik beraberlik günüdür. Kongrelerde fikir ayrılıkları olabilir. Ama en önemlisi kongrelerde birlik beraberlik içinde salondan çıkmaktır. Merkez İlçe Başkanlığına aday olan her iki arkadaşımıza başarılar diliyorum. Kazanan İYİ Parti olacaktır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçimi için oy kullanma işlemi başladı.

Kullanılan oyların sonucunda İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına 140 oy alan Dilay Küçük seçilirken, diğer aday Bülent Karakoç ise 77 oy aldı.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Dilay Küçük’ün yönetimi ise şu şekilde oluştu:

 Özlem Sabahat Diblen, Sonay Şentürk, Yaşar Cebeci, Engin Özdarçın, Yasemin Küçük, İbrahim Fidan, Sakine Kafalı, Cafer Yılmaz, Bilal Benli, Gökhan Kurt, Ali Karakaya,  Yüksel Akdoğan, Şenol Tarlacı, Birgül Ertek, Arif Akça, Mehmet Tığ, Mehmet Uysal, Ahmet Cinal, Türkan Kaya, Mehmet Sayılı, Murat Hırabaş, Murat Kalaycı, Mehmet Alkan, Halil İbrahim Şeker, Yusuf Atmaca, Adnan Köseoğlu, Tuğçe Yalvaç, Derya Yiğit, Hüseyin Bezir, Ünal Burgucu, Hüseyin Uslu, Erdoğan Ağdak  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi