Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Gazipaşa Caddesinde başlayan asfalt çalışması için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a teşekkür, İl Özel İdare ve Karayolları Genel Müdürlüğüne sitem etti.

İl Özel İdare ve Karayolları Genel Müdürlüğü bu asfaltı dökecekti de bu zamana kadar Zonguldak niye bekletildi diyen Güney, “Zonguldak halkı niye bu kadar cezalandırıldı. Siyasi parti gözetilerek yapılıyorsa o zaman Zonguldak halkına yazık oldu. Ama bunu Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başardıysa, bu asfaltları döktüyse kendisine Zonguldak adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

BİR ŞEHİR BÖYLE CEZALANDIRILAMAZ!

“Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a Zonguldak’ımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ama bunun yanında Karayolları Genel Müdürlüğü ve İl Özel İdaresine çok teşekkür ediyorum! Niye? Çünkü bir şehir böyle cezalandırılamaz. Belediye Başkanı bu noktada öncü olmuştur ve iktidarın nimetlerini Zonguldak’ta yararlandırmaya çalışmıştır. Ama bir şehir 8-10 sene siyasi iradenin kaderine bırakılamaz. Özel İdare ve Karayolları Genel Müdürlüğü bu asfaltı dökecekti de bu zamana kadar Zonguldak niye bekletildi. Zonguldak halkı niye bu kadar cezalandırıldı. Siyasi parti gözetilerek yapılıyorsa o zaman Zonguldak halkına yazık oldu. Ama bunu Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başardıysa, bu asfaltları döktüyse kendisine Zonguldak adına teşekkür ediyoruz.

BELEDİYE CHP’DE OLDUĞU İÇİN İŞLERİN ERTELENMESİ ZONGULDAK HALKINI CEZALANDIRMAKTIR!

Dere Islahı konusunda önceki dönemlerde dosyalarımız bizim belediye başkanı tarafından Ankara’da bakanlığa verilmişti. Ama ne yazık ki bu zamana kadar dere ıslahı konusunda hiçbir şey yapılmadı. Bu noktada herhalde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından dere ıslahı konusunda bir proje yapılacak. Buradan yine açık ve net söylüyorum; Zonguldak halkı bu kadar cezalandırılmayı hak etmedi. Zonguldak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisinde olduğu için bu yapılacak işlerin ertelenmesi Zonguldak halkını cezalandırmaktır. Zonguldak’a 10 yıldır devlet tarafından hiçbir yatırımın yapılmaması konusunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Şimdi Karayolları ve İl Özel İdaresinin Zonguldak şehir merkezinde yaptığı çalışmaları Zonguldak halkının geçmişte cezalandırıldığını göstermektedir.

KAZANAN CHP OLACAK

CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, başlayan kongre süreçleri için ise şunları söyledi, “Kongre sürecimiz tüm ilçelerimizde başladı. İl Başkanlığı olarak ilçe başkanlıklarımıza tebligatlarımızı gönderdik. İlçe başkanlıklarımız kongrelerinin tarihlerini belirleyecekler ve il başkanlığımıza bildirecekler. Delege seçimlerinin güzel olacağına inanıyorum. Mahalle delegeliklerinden sonra ilçe başkanlığı için aday olacak arkadaşlarımız belli olmaya başlar. Delege seçimleri için belirlenen yere sandıklar kurulacak üyelerimiz gelerek oylarını kullanacaklar. Sonuçta kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi