Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, geçtiğimiz hafta sonu Nevşehir’de yapılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı il başkanları toplantısını değerlendirdi.

Güney yaptığı açıklamada, toplantının verimli geçtiğini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülke gündemine dair açıklamalarının ardından,  partisinin il başkanlarına önemli tavsiyelerde bulunduğunu ifade etti.

CHP İl Başkanı Güney, İl başkanlarına illerindeki Belediyelerle ilgili yapılan çalışmaların takibi, illerdeki toplumsal aktivitelere katılım konusunda da tavsiyelerde bulunduğunu belirterek şöyle dedi:

“CHP’nin periyodik olarak yaptığımız toplantıların genel seçimlerden sonraki il ayağında 15-18 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir’de yapılmasına karar verildi. 81 il başkanı Nevşehir’deki bu toplantıya katıldık. Ayın 16’sında Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinliklerine katıldık. Bu programda Sayın Genel Başkanımızın konuşmasıyla vatandaşlarımıza Türkiye’deki belediyelerin sosyal belediyecilik anlamında, halkça paylaşım şeklindeki konuşmaları oldu ve CHP’nin iktidara yürüyüşünün bir nevi göstergesi oldu. İkinci günümüzde ise 81 il başkanının yerel yönetimlerle ilgili düşünceleri ve kazanılan belediyeler ve kaybedilen belediyelerin analizleri değerlendirildi. Burada bütün arkadaşlarımız fikirlerini açıkça bildirdiler. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun il başkanlarına önerileri ve il başkanlarının yapmak istediklerini, genel merkezle diyalog içerisindeki görüşlerini bildirdi. İl Başkanları toplantısı verimli geçti. Genel Başkanımızın, il başkanlarının halkla bütünleşmesi anlamında önerileri oldu. Bu önerilerin iktidara yürüyen CHP’nin halkla bütünleşmesinde katkılarının büyük olacağını düşünüyorum” (Şaban YILMAZ)
 

Editör: Haber Merkezi