Saadet Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları tüm ilçe kadın kolları başkanları ve üyelerinin katıldığı divan toplantısı yaptı.

Toplantıya; Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Aydın, ilçe kadın kolları başkanları ve üyeler katıldı.

Zonguldak Kent Merkezinin trafik sorununa değinerek sözlerine başlayan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Belediye Başkanı ve İl Emniyet Müdürüne şu tavsiyelerde bulundu:

ZONGULDAK MERKEZDE KAOS DEVAM EDİYOR

“Zonguldak merkezde kaos, keşmekeş ve başıbozukluk devam ediyor. Belediye Başkanımızla İl Emniyet Müdürümüz iki gündür trafik uygulaması ortaya koydular. Ankara tarafından Zonguldak vilayetinin merkezine girdiğinizde Soğuksu Semtine gelmek için harcayacağınız zaman maalesef 25 dakika. Ben kendilerine bir Zonguldaklı olarak şunu tavsiye ediyorum; Yalova Üniversitesinde 2012 yılında Türkiye’nin ilk Ulaştırma ve Trafik Mühendisliği Bölümü açılmıştır. Burada okuyan kardeşlerimiz ulaştırma ve trafik alanlarındaki problemleri belirleme, bu problemler üzerinden bilimsel çalışma, analiz ve modellemeler yaparak çözüm bulmak için çalışıyorlar. Burada okuyan kardeşlerimizin görevi kent içi ulaşım, kentler arası ulaşım, ulaşım planlama ve dizayn, trafik yönetimi ve denetimi, trafik modelleme, simülasyon ve kavşak düzenleme ilkeleri alanlarında uzmanlar. Dünyada 1850 yılında trafik tıkanmaları gözlenmiş ve polis ile denetim sağlanmaya çalışılmış polis ile idare etmenin imkansız olduğu anlaşılmış ve mühendislerden yardım istenmiştir. Trafik konusunda üç unsur vardır dikkatle bunu takip etsinler. 1 Yol, 2 taşıt, 3 insan. Kendilerine yardımcı olmak için okudum, araştırdım; siz bir şehirde, beldede, merkezde trafikle ilgili düzenleme kararı verirken kafanıza göre karar veremezsiniz. Bununla ilgili kriterler var. Ben burayı kapatayım şurayı açayım şuradan bir geçiş vereyim bakayım nasıl olacak şeklinde Zonguldak trafiğini eğlenceye mahal bırakacak bir durum yoktur. Bilimsel metotları kullansınlar kullandıysalar da haberim yok. Eğer bu araştırmaları yaparak analiz metotlarını uygulamışlarsa bununla ilgili basın açıklaması yapsınlar. Yapmadılarsa Yalova Üniversitesi Ulaştırma ve Trafik Mühendisliği Bölümünü arasınlar ve bilgi alsınlar.”

KUDÜS İSRAİL DENİLEN YAPIYA TESLİM EDİLEMEZ

ABD Başkanı Trump tarafından açıklanan yüzyılın anlaşması konusuna da değinen Erol, “ABD Başkanı Trump tarafından açıklanan Siyonist İsrail rejiminin emellerine hizmet eden yüzyılın anlaşması saçmalığı açıklandı. Mevcut ABD başkanı kendinden başka bir husus düşünmeyen Materyalist kafa yapısına sahip bir kişidir. İslam alemi Bu kararla rencide edilmeye çalışılmaktadır. ABD’de hangi başkan gelirse gelsin bir numaralı politikası İsrail ezeli ve ebedi dostumuzdur üstü geçerlidir. ABD’nin en önemli görevi İsrail denilen yapının güvenliğini sağlamaktır.  Siyonist lobi hem ABD’de hem diğer ülkelerde çok güçlüdür. Tüm ülkelerin bürokrasi ticaret ve siyaset kılcal damarlarına kadar gelişmiş bir mikroptur. Bu mikrobu atmanın ve temizlemenin tek yolu Müslümanların birliği ve dirliğidir. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs İsrail denilen yapıya teslim edilemez” dedi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Aydın ise geçtiğimiz ay yaptıkları çalışmaları değerlendirerek önümüzdeki ay yapacakları çalışmalar hakkında istişareler yaptıklarını belirtti. Aydın, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı olarak atanan Burak Erol’a yeni görevinde başarılar diledi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi