İktidarın gelebileceği noktada önünün tıkandığını belirten İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, ülkenin birliği, beraberliği, kardeşçe yaşanması ve insanların mutlu olabilmesi için siyasi sığınabilecekleri limanın İyi Parti olduğunu söyledi.

Biz kurumların belediyelere yardım etmesine karşı değiliz diyen Erkmen, “Zonguldak Belediyesine Karayollarının, İl Özel İdaresinin yardım etmesi bizi sevindirir ama bizim düşüncemiz aynı yardımın aynı oranda diğer belediyelere de yansımasıdır. Eğer bu yansıtılmayarak bir tek Zonguldak Belediyesiyle sınırlı kalırsa o zaman bu siyasi ayrımcılığa girer o zamanda hoş olmaz!” dedi.

Şehrin bir takım öncelikleri olduğunu ifade eden İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, konuşmasına şöyle devam etti:

İNSANIMIZIN BİRİNCİ ÖNCELİĞİ EKONOMİ!

“Biz insanımızın Zonguldak’ta sağlık içinde, mutlu şekilde ve geleceğe umutla bakarak yaşamasını arzu ediyoruz. Şehrin bir takım öncelikleri var. Şuanda belediyenin ve diğer kurumların yapmış olduğu her çalışma için ayrı ayrı teşekkür etmek lazım. Ama bunları yaparken de bir önceliği gözettiğimizden şuanda insanımızın altyapı veya yol çalışması kadar birinci derecede önceliği ekonomi. Çünkü insanın karnı doymuyorsa, evine gittiğinde ertesi günü nasıl geçireceğim diye düşünüyorsa ve bundan dolayı Türkiye’de hepimizi üzen bir takım aile ölümleri yaşanıyorsa, ölüm insanlar için tercih noktasına geldiyse hepimizin üzerinde düşünmesi gerekiyor. Bu açıdan birinci derecede bizim Zonguldak’ta insanımızı mutlu edecek, onların karnını doyuracak, onlara iş-aş verecek ve geleceğe umutla bakabilecekleri bir ortamı yaratmamız gerekiyor. Bunu da yaratacak olan hükümettir!

İNSANLAR GELECEKTEN UMUDUNU KESMİŞ!

Bugün pek çok büyük şirketlere veya birtakım imtiyazlı kişilere sağlanan ayrıcalıkların küçük esnafımıza ve vatandaşlarımıza aynı şekilde yansıtılmasını arzu ediyoruz. Çünkü hepimiz biliyoruz ki bugün artık küçük esnaf dediğimiz veya orta sınıf dediğimiz tabaka neredeyse yok olma noktasına gelmiştir. İnsanlar gelecekten umudunu kesmiştir! Bu açıdan insanlarımızın yeniden umutlanması, yeniden geleceğe güvenle bakması için ekonominin düzelmesi birinci koşuldur. Bununda sağlanmasının yolu bunları düşünerek önlemlerin alınmasıdır. Türkiye Taşkömürü Kurumuna işçi alınması, kurumda daha fazla kişinin çalışması, çeşitli sektörlerde yatırım yapılması, yatırım yapan kişilerin önünün açılması Zonguldak’ta her zaman ifade ettiğimiz konular. Bunların olması hepimizi sevindirir.

İNSANLARIN SİYASİ SIĞINABİLECEKLERİ LİMAN İYİ PARTİDİR

Biz İyi Parti olarak Türkiye’de şunu savunuyoruz; Artık iktidarın gelebileceği noktada önü tıkanmıştır ve 17-18 yılın sonunda gelinen noktada 2002 şartlarına tekrar geri dönülüp o tarihte ki yaşanan ekonomik sıkıntılar bugün yine insanımızın hayatında aynı şekilde yaşam olarak devam etmektedir. Bu nedenle gelecek için yeni bir umut olarak İyi Partiyi insanlarımız büyük teveccühle karşılamaktadır. Partimize şuanda yoğun bir ilgiyle katılımlar sürmektedir. Çok kısa süre içerisinde İyi Parti Türkiye’de ki üye sayısını 200 binin üzerine çıkarmıştır. Bu büyüme devam edecektir. İyi Parti geleceğin Türkiye’de ki en önemli partisidir. Ülkenin birliği, beraberliği, kardeşçe yaşanması ve insanların mutlu olabilmesi için siyasi sığınabilecekleri liman İyi Partidir.

YARDIM ZONGULDAK BELEDİYESİYLE SINIRLI KALIRSA SİYASİ AYRIMCILIK OLUR

Zonguldak’ta belediye anlamında tüm belediye başkanı arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Çünkü belediye başkanı demek artık rozetini çıkartıp başkanı olduğu İl’e, ilçeye, beldeye hizmet edecek insan demektir. Biz Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk arkadaşımızın tüm Gökçebey halkı tarafından takdirle karşılandığını memnuniyetle izliyoruz. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Burada şunu da söylemek lazım; Biz kurumların belediyelere yardım etmesine karşı değiliz. Zonguldak Belediyesine Karayollarının, İl Özel İdaresinin yardım etmesi bizi sevindirir ama bizim düşüncemiz aynı yardımın aynı oranda diğer belediyelere de yansımasıdır. Eğer bu yansıtılmayarak bir tek Zonguldak Belediyesiyle sınırlı kalırsa o zaman bu siyasi ayrımcılığa girer o zamanda hoş olmaz! Bu nedenle bizim beklentimiz Zonguldak Belediyesine yapılan yardımların, teknik desteklerin, malzeme desteklerinin ve yapılan katkıların aynı şekilde parti ayrımı olmaksızın diğer belediyelere de yapılması lazım. Çünkü Zonguldak genelinde yaşayan insanımız bizim insanımızdır. Hangi görüşte olursa olsun onlara hizmet etmekte tüm belediyeler ve kamu kurumlarının görevidir. Zonguldak’ta hizmet üretirken de bir öncelik sıralaması yapıp halkın önceliklerine göre çalışmaların yürütülmesi uygun olur.”

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi