Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, önceki gün Ankara’da yapılan ziyaretleri değerlendirdi.

Uzun açıklamasında, “Ankara’ya 130 kişilik bir heyetle kalabalık bir şekilde gittik. İlk önce Genel merkezimize gittik, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ile bir toplantı gerçekleştirdik. Genel başkan yardımcımız bu toplantıda bize 31 Mart’taki başarının yol haritasını anlattı.  Bu başarının kesinlikle bir tesadüf olmadığı, örgütlerimizin istedikten sonra yapıcı bir çalışma ile böyle büyük başarılara imza atabileceğini anlattı” diyerek şunları söyledi:

“Kongre süreçlerinde yaşanan tatsızlıkların artık bütün örgütlerin geride bırakarak, birbirimize sarılmamız gerektiğini,  tüm Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı olduğunu ve 31 Mart’ı kendimize bir milat alarak ve o dönem yapılan çalışmaları da kendimize örnek alarak hep beraber iktidara yürüyeceğimizi anlattı. Güzel bir toplantı oldu. Oradan da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçtik.  Genel Başkanımızın grup toplantısına katıldık. Sonra odasında kendisi ile göreve yeni başlayan arkadaşlarımızın tanışma şansı oldu. Kendisi hepimize kongre süreçlerinin hayırlı olmasını, iyi çalışmalara imza atacağımıza inandığını söyledi. Bizi o şekilde kalabalık görmek de onu mutlu etti. Biliyorsunuz ay sonunda büyük kurultayımız var. Biz de Zonguldak’ın tüm örgütleri olarak kurultayda ve sonrasında içinden geçtiğimiz bu sıkıntılı süreçlerde Genel başkanımızın her koşulda yanında olacağımızı beyan ettik. Daha sonra da Meclis’e ilk defa gelen arkadaşlarımız Meclis’i gezdiler. O heyecanı yaşadılar. İyi bir sonuçla döndüğümüzü düşünüyorum. Herkes daha motive oldu, bu motivasyonun kurultaydan sonra daha da artacağına inanıyorum. Bütün Cumhuriyet Halk Partililerin önümüzdeki süreçte iktidara yürüdüğümüz bu yolda motivasyonunun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Kurultaydan sonra bu tip ziyaretlerin, toplantılarımızın daha sıklıkla olacağını da Genel başkanımız ve Genel başkan yardımcımız bize ilettiler.

Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni sahada daha çok  görecek herkes, hep birlikte mücadeleye hazırız.  Yaşanan herşeyi geride bırakıyoruz bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi hep sahada olacak el ele, omuz omuza mücadele edeceğiz” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi