İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığının 2’nci Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Devrek Belediye Nikah salonunda yapılan genel kurulda divan başkanlığını Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaparken, kongre saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığının 2. Olağan Genel Kuruluna, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, ilçe ve  belde başkanları ile kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Üç adayın yarıştığı  İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığı seçiminde, adaylar birer konuşma yaptılar.

İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığının seçiminde 370 delegeden 235 delege oy kullanırken, 2 oy geçersiz sayıldı. Toplam 233 delegenin kullandığı oyların sarı liste ile seçime giren Yaşar Ocakçı 110 oy, beyaz liste ile giren Orhan Küçükkaya 70 oy ve mavi liste ile seçime giren Mustafa Adil Özkan ise 53 oy aldı.

İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığı seçimini kazanan mevcut başkan Yaşar Ocakcı’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Satılmış Kartoğlu, M. Zafer Serim, Aysel İnam, Bekir Yücel, Ali Çeribaş, Hüseyin Gökçe, Hasan Kiren, Güler Kır, Yaşar Çoraman, Lütfiye İnam, Zekeriya Kapucu, Abdullah Temel, Necati Demir, Mehmet Ali Dadandı, Mustafa Pür, Nursel Avara, Murat Karabostan, Aytekin Ocakçı, Mustafa Oruç, Muhammet Kürekçi, Nazmiye Kabakçı, Satılmış Karameşe, Satılmış Azak

Yeniden İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığına seçilen Başkan Yaşar Ocakçı, tüm delegelere teşekkür ederek, “İYİ Parti kazandı birlik ve beraberlik içinde çalışarak her şey daha güzel olacak” dedi.(Ahmet ÇİMEN- DEVREK)

Editör: Haber Merkezi