Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney’i ziyaret etti.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney’i parti binasında ziyaret ederek partinin 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak, şunları söyledi:

TOPRAK: “DERNEK OLARAK HİÇBİR SİYASİ PARTİYİ GÖZETMİYORUZ”

“9 Eylül 1923 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisinin 96. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla CHP Zonguldak İl Başkanımız ve yönetimini ziyaret ettik. Kendilerine nice seneler Zonguldak için beraber çalışmayı diliyorum. Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği olarak bizi daima Ak Partinin bir gölgesi olarak görüyorlar ama aslı öyle değil. Derneğimizde ve yönetimimizde Ak Partili, CHP’li ve MHP’li olan arkadaşlarımızda var. Biz dernek olarak hiçbir siyasi partiyi gözetmiyoruz. Bizim derdimiz vatan, bayrak ve millettir. Biz Zonguldak’tayız ve Zonguldak’ın hayrına ne iş varsa birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte yapmalıyız. Sokağa çıktığımız zaman vatandaşımıza Zonguldak’ın kaç vekili var desek Ak Partili ise 3 CHP’li ise 2 der ama işin aslı o değil biz bütünüz ve bizim şehrimizin 5 milletvekili var. Derdimiz Zonguldak’sa birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle çalışacağız. Biz bu mantıkla yola çıktık bu mantıkla da yürümeye devam edeceğiz. Derdimiz Zonguldak olacak.”

GÜNEY: “BÜTÜN ORTAK NOKTAMIZ ZONGULDAK OLUYOR”

Güzel düşünceniz ve ziyaretinizden dolayı partim adına sizlere teşekkür ediyorum diyen CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney ise şöyle konuştu:

“96. kuruluş yıldönümümüzün sizler tarafından kutlanması bizi mutlu etti. Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneğinin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve milli konularda yaptığınız çalışmaları görüyoruz. Zonguldak içerisinde ise zaten bir bütünlük içerisinde hareket ediyoruz. Bütün ortak noktamız Zonguldak oluyor. Siyasi düşüncelerimiz ayrı olabilir ama kardeşliğimiz bakidir. Kendimizi kardeşlik noktasında bir bütün olarak görüyoruz. Zonguldak’ta yaptığınız faaliyetleri takip ediyoruz. Zonguldak cumhuriyetin ilk vilayeti ve Türkiye ile cumhuriyetin gelişmesinde çok büyük katkılar verdi. Bizimde gelecek nesle Zonguldak anlamında güzel şeyler bırakmamız lazım. Zonguldak emeğin başkenti iken emekli şehri oldu. Sizlerden ricam Zonguldak için her platformda ortak noktada birleşelim. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizim size bir katkımız olacaksa başımızın üstünde yeriniz var.”

Konuşmaların ardından Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney’e içinde “Cumhuriyet Halk Partisi 96. kuruluş yıldönümünü tebrik eder, nice seneler dileriz” yazan plaket takdim etti. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi