Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ile birlikte bir kafede basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir gazetecinin Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a, “Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Fevkani Köprüsünün yıkılacağını söyledi siz bu konuda ne diyeceksiniz?” sorununa şu cevabı verdi:

“Biz Fevkani Köprüsü altında bulunan esnaflarımızla sürekli görüşüyoruz. Kendileri şuanda orada işgalci konumundalar. Ecrimisil ödüyorlar bir yatırım yapamıyorlar. Ticaretleri de her geçen gün geriye doğru gidiyor. Biz şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Bunun için de vekillerimiz ve teşkilatlarımızla beraber sürekli Ankara’dayız. Fevkani Köprüsü de bunun bir ayağıdır. Biz seçim zamanı ne söz verdiysek bugünde aynı yerdeyiz, “yıkmaya değil yapmaya geldik” dedik önce yapacağız sonra yıkacağız. Önce oradaki esnaflarımızdan tapu sahibi olmak isteyenlere tapularını teslim edeceğiz. Kiracı olmak istiyorum diyenlere de kiralama yöntemiyle dükkanlarını teslim edeceğiz. Ondan sonra Fevkani Köprüsünü kaldırmayı düşünüyoruz” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi