AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’a parti binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çağlayan beraberinde, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı ziyarette, başkan Ebru Uzun’a çiçek takdim etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’a görevinde başarılar dileyerek, “CHP Merkez ilçe kongresinin ardından delegelerin güveni ve oyu ile seçilen Ebru Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik.  Zonguldak için birlikte çalışmak ve bu çalışmalarda başarı sağlamayı diliyoruz. Bizlerin yaptığı çalışmalar sonucunda Zonguldak’a fayda getirecektir. Tecrübeyle geldiniz yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun da,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Sizinle daha önce beraber çalışma fırsatımız olmadı. Sizlerin de kongre süreciniz devam ediyor. Başarılar diliyorum ve yolunuz açık olsun diyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Zonguldak için beraber çalışma fırsatımız olur. Bizlerde il kongresini bekliyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ve projelerle sizlerle birlikte Zonguldak adına kavga ederek değil görüşerek sorunlara birlikte çözüm üretmek istiyoruz. Güzel konulara imza atacağımızı düşünüyorum”  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi