AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, kongre süreci, yapılan delege seçimleri ile önümüzdeki günlerde yapılacak belde kongreleri ile görüş alış verişinde bulundu.

AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya;  AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı ilçe Başkanı Mehmet Yavuz, Çaycuma ilçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Devrek ilçe Başkanı Yaşar Candaş, Gökçebey ilçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Kilimli ilçe Başkanı Sedat Demirci, Kozlu ilçe Başkanı Abdullah Öcal katıldı. 

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ilçe başkanları ile birlikte yaptığı toplantıyı değerlendirerek şöyle dedi:

“Sekiz ilçe başkanımızla beraber il teşkilatımızla bir toplantı düzenledik. Arkadaşlarımız saat 11.00’de geldiler, günlük değerlendirme yaptık. Biliyorsunuz kongre süreci devam ediyor, delege seçimlerimiz de 15 Aralık’ta bitmişti. İlçe başkanlarımızla bir değerlendirme toplantısı yaptık. Önümüzdeki günlerde 3 beldemizde kongre yapılacak, onlarla ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Zonguldak ve ilçelerimizde teşkilat çalışmalarımızın ne düzeyde olduğu konusunda bir değerlendirme toplantısı yaptık arkadaşlarımızla verimli bir toplantı oldu. Bu toplantımız, delege seçimlerimizin kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 3 tane beldemizin kongresini yaptıktan sonra ilçe kongrelerimiz de büyük bir ihtimalle Şubat ayında başlayacak, ilçe kongrelerimizi yaptıktan sonra il kongremizi yapacağız”

BAKANIMIZ GELİYOR

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 21 Aralık 2019 Cumartesi günü ilimize gelecek Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanının gelişiyle ilgili de yaptığı açıklamada, “Cumartesi günü bakanımız gelecek. Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluş yıldönümü ile ilgili programı ve ödül töreni var oraya katılacak. Çok sıkışık bir gün teşkilatımızı ziyaret edemeyecek. Hatta konuşmaları da kısaltmaya çalışıyorlar. Çünkü İstanbul’da Cumhurbaşkanımızın programı var. Oraya katılacak. Programa TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da geliyor” dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi