AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 19 mahalle başkanlarına ‘Gönül Sofrası’ yemeği etkinliği düzenlendi.

Merkez İlçe Başkanlığı tarafından partinin kuruluşundan bugüne kadar görev almış mahalle başkanları ve mevcut mahalle başkanları ile bir araya geldiler.

Deniz Köşkün’de düzenlenen ‘Gönül Sofrası’ yemeğine, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK parti il başkan  yardımcısı Ömer Gülay ve İl başkan yardımcısı Muammer Avcı,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, bugüne kadar mahalle teşkilatlarında görev yapmış başkanlar  katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı konuşmada, “Merkez ilçe olarak görevi sizlerden emanet aldığımızdan bu yana kuruluşumuzdan bugüne kadar emek veren yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelmiştik. Şimdi 19 mahallede bugüne kadar başkanlık yapmış olanlar ile bir araya geliyoruz. Onları unutmadık, unutmayacağız. İsimler değişir ceket üst baş değişir, yüzler değişir, saç sakal değişir ama dava değişmez. Bu dava habilin iyilik davasıdır. Hz. Ömer’in adalet davasıdır. Sultan Alparslan’ın yurt davasıdır. Hz. İbrahim’in sadakat davasıdır. Gazilerin vatan davasıdır. Ve bu davanın mayasında Abdülmecitlerin imanı vardır. Bu davanın mayasında, bu salondaki gibi yiğitlerin inancı var, aşkı var, heyecanı var. Bu dava sizlerden bize emanet, ve emin olun ki bizler bu emanete gözümüz  gibi baktık. Emanete halel getirmedik. Bayrağı yukarıya taşımaya çalıştık. Bunu da belediye seçimlerinde gösterdik”  dedi.

Çağlayan konuşmasında, Zonguldak’ta hiçbir zaman aynı anda 3 ayrı yerde yol çalışması yapılmadığına bu dönemde ise 3 ve daha fazla noktada çalışma yapıldığına dikkat çekerek, ‘Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. Ama Zonguldak şantiye alanı olacak” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de yaptığı konuşmada, “Bu dava kurulurken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın düzgün namuslu, dürüst bir dava yürütün” demişti. Davamızı yaşam biçimi haline getirdik. Partimizin Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan güzel bir organizasyon düşünmüş. Güzel bir beraberlik oldu. İyi ki  Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. İyi ki siz varsınız. Daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz. Bu etkinliği düzenleyerek bizi bir araya getiren Merkez İlçe Başkanı ve teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da düzenlenen ‘Gönül Sofrası’ yemeğinde yaptığı konuşmada, biraz duygusal olarak bugüne kadar partiye girip geldiği noktaya dikkat çekerek, “Biraz duygusal bir süreç. İlçe yönetimine girdik. Üye yapmaya başladık. Sonrasında ilçe başkanı oldum. Süreç ilerledikçe il başkanı oldum. 17 yıl geçti şimdi de milletvekili seçildim ve aranızdayım. Böyle bir süreçten geçerek bugünlere geldik. Zor günlerde birlikte olmak önemli. Allah sizden  razı olsun. Bu etkinliği düzenleyerek bizleri bir araya getiren, Merkez İlçe Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Uçar konuşmasına devam ederek CHP Milletvekillerini eleştirerek, “Biz protokol sırasında birileri gibi nerede durduğumuz önemli değil. Onlar protokol süresini takip ederken biz Zonguldak’ın hizmetlerini takip ediyoruz. Her toplantıya her etkinliğe katılıyoruz. Onları bu tür toplantılarda göremezsiniz. Onların işleri başkadır” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği Gönül Sofrası etkinliğinde son alarak konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da, “AK Partili olmak ayrıcalıktır. AK Parti bir sevdadır. Her kesimin evinde mutlaka bir AK Parti fotoğrafı vardır. Torunlarımız, çocukları ve onların torunları sizle gurur duyacaktır. Bizim arkadaşlarımız bu davaya ihanet etmediler. Hep birlikte sahip çıktılar. Dikleşmeden dik durarak yolumuza devam edelim. Bu etkinliği düzenleyen Merkez İlçe Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm katılanları saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

 AK Parti İl Başkan vekili Ömer Gülay da yaptığı konuşmada, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının hazırladığı bu güzel organizasyon nedeniyle başta ilçe başkanı Mustafa Çağlayan olmak üzere teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasını Gaziler ile ilgili şiir okuyarak tamamladı.

Yapılan konuşmaların ardından bugüne kadar 19 mahalle teşkilatında görev alanlara teşekkür belgesi ile ilçe yönetiminde görev alanlara plaket  takdim edildi.

Programda, AK Partinin seçim müzikleri hep bir ağızdan söylenirken, ‘Gönül Sofrası’ etkinliğine katılanlar verilen yemeğin ardından dağıldılar. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi