Adalet ve Kalkınma Partisi Çatalağzı Belde Başkanlığının 7. Olağan Genel Kurulu yapılırken, mevcut belde başkanı Kerem Güneş’in aday olmadığı kongrede belde başkanlığına tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Demirhan Demircioğlu ve yönetimi seçildi.

Çatalağzı Belediye Düğün salonunda yapılan kongrede, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, AK Parti Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış, AK Parti Kilimli İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Silik, İl Genel Meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çatalağzı Belde Başkanlığına kurulduğu günden beri katkı veren başkan ve üyeler ile partililer katıldı.

Divan Başkanlığını Ali Kemal Karaca’nın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş yaptığı konuşmada, “AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca partimize uygun ve hizmet düsturu içinde görevime layık olmaya özen gösterdim. Şahsım olarak vicdanen rahatım” diyerek şunları söyledi:

“Her vedalar yeni bir başlangıçtır.  Bayrağı teslim aldığım yol arkadaşıma tekrar bayağı teslim etmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Belde Başkanı arkadaşım ve yeni yönetime başarılar diliyor şahsımın her daim olarak partimizin yanında olacağımı ve partimiz tarafından verilecek her türlü görevi gayret ve özveriyle yapacağımı belirtmek istiyorum, Bilerek yada bilmeyerek kırdığımız üye ve vatandaşlarımızdan özrümü beyan ederek ben hakkımı helal ediyor inşallah sizlerde haklarınızı helal edersiniz”

Ardından AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci de yaptığı kısa konuşmada, “Belde teşkilatımızda görev yapan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Yeni göreve gelecek arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Çatalağzı ve Muslu Belediyelerine AK Parti bayrağını dikeceğiz” dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun da yaptığı kısa konuşmasında “Teşkilatlarımızda görev yapan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra seçilecek olan arkadaşlara da başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da, AK Parti Çatalağzı Belde Başkanlığının 7. Olağan Genel Kurulunda uzun  bir konuşma yaparak, kentin sorunları ve AK Parti Hükümetinin çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

AK Parti Çatalağzı Belde Başkanlığına tek aday olarak giren Demirhan Demircioğlu da konuşmasında, “Bizim şahsi davamız yoktur, bizim için mesele Türkiye'dir Çatalağzı meselesidir, milletimizin geleceğidir.  Davası ümmet olanın derdi de büyük oluyor. AK Parti artık sadece Türkiye'nin partisi değildir. Türkiye sınırlarının dışında yaşayan ve Türk kimliği taşımayan milyonlarca insanın davası ve sevdasıdır AK Parti.

AK Parti, Türkiye'dir. Bize göre dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. Bizim lügatımızda hak davası için küsmek, kırılmak, darılmak asla yoktur, olmayacaktır. İl Başkanı, İl başkan yardımcıları, belediye başkanı, milletvekili, ilçe ve belde başkanı gibi unvanlı görevler, bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesidir, hizmet vasıtasıdır. Bizlerde bu hizmet için, elimizi taşın altına koymuş hizmetkâr olmuşuz ve olmaya da devam etmekteyiz.

Çatalağzı Belde Teşkilatı olarak omuzlarımızdaki sorumluluğun idraki içinde, soğukkanlılıkla, metanetle hizmetlerimizi yürüteceğiz. Kuruluşundan bugüne kadar bu partide emeği olan dava arkadaşlarıma ve bugün bayrağı teslim alacağım Belde Başkanımız Kerem Güneş ve yönetimine  bugüne kadar göstermiş oldukları fedakârlıklardan ve başarılarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gün burada değerli delegelerimizin oyları ile onaylayacağı teşkilat kadromuzu genişleterek kurumsallaşmayı da sağlamaktayız” dedi.

AK Parti Çatalağzı Belde Başkanlığının 7. Olağan Genel Kurulunda son olarak konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, “Zonguldak ve bölgesi için hep beraber çalışıyoruz. Tek gayemiz teşkilatlarımız ile Zonguldak ve ilçeleri beldeleri ve köyleri için çalışıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Zonguldak için yapılması  gereken bütün yatırımlarda çok işler  yaptık. Bundan sonra da yapacağız. En büyük desteği veren başta milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Çatalağzı Belde Başkanımız Kerem Güneş ile 2 dönem çalıştık kendisinden razıyız, kendisine yapmış olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce birlikte çalıştığımız bu kongrede belde başkanlığına aday olan Demirhan Demircioğlu Çatalağzı için bu bayrağı teslim alacak daha yükseklere çıkaracak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Çatalağzı Belde Başkanlığına Demirhan Demircioğlu seçilirken, yönetim kurulu ise Ali Kırımsal, Çağrı Dursun, Fatma Kardaş, Hasan Durmuş, İrfan Yıldız, Mahir Akman, Murat Recepkethüda, Necmettin Aktürk, Serdar Aydın, Veli Akhan seçildiler.

Kongrede, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kerem Güneş’e hediye takdim ederken, bugüne kadar beldede görev yapan belediye başkanı ve belde başkanları ile birlikte fotoğraf çektirdi.  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi