2. Ligdeki serüvenine Serik Belediyespor’dan sonra Zonguldak Kömürspor’la devam edecek olan Zonguldaklı teknik direktör Şenol Demir, Ankaraspor hazırlıklarını tamamladı. İki günlük antrenman uygulamasıyla çıkacağı Ankaraspor karşısında galibiyet hedefleyen Demir, oyuncularını sadece bu hedefe yoğunlaştırdı. İç sahadaki maçta, yeni görevine 3 puanla başlamak isteyen ayrıca kırmızı-lacivertli taraftar ve camiaya bu sezonki ilk 3 puan sevincini yaşatmayı arzulayan Demir, artık sadece maç saatini beklemeye koyuldu.

Şenol Demir, Ankaraspor’a yabancı değil. Şenol hoca, Serik Belediyespor’u çalıştırdığı ilk 6 haftalık süreçte Başkent ekibine Ankara’da konuk oldu. Rakibin artı ve eksi yanlarını çok iyi bilen Demir, bu doğrultuda bir taktik strateji geliştirdi. Rakip takımın en önemli kozlarına sıkı önlem alan Demir, savunma bloğunu oluşturan Hakan Çevik, Nuri Terliksiz, Serkan Yıldız ve Necmi Çoban’dan pür dikkat ve sıfır hatayla oynamaları istedi. Öğrencilerine maçın her anında yüzde 100 konsantre vurgusu yapan Kırmızı-Lacivertli teknik adam, rakip takımda anlık dalgınlık ve hatayı affetmeyecek bitirici özelliğe sahip oyuncular olduğunu anımsatıp buna göre bir performans ortaya konulmasını anlattı.

Savunmanın yanı sıra orta alan ve kenar oyuncularına da büyük iş düşeceğini aktaran Elmas’ın teknik patronu, gol yenilmeden geçilen her bir dakikanın kendilerini galibiyete çok yaklaştıracağının altını çizdi. Kazanmak isteyen rakibin savunmada elbet açıklar vereceğine dikkati çeken Demir, ne yapıp edip bu açıkları fırsatı çevirip golü bir şekilde bulacaklarına olan inancını futbolculara deklare etti.

TFF  Hukuk Kurulu, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına inceleme başlatıyor TFF Hukuk Kurulu, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına inceleme başlatıyor

6’ncı haftadan çok iyi bildiği Ankaraspor’un zorlu bir rakip olduğunun altını çizen Şenol hoca, şartlar ne olursa olsun galibiyet için oynayıp sezonun ilk 3 puanını almak istediğini kaydetti. Demir, alınacak 3 puanın 22 Ekim Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor’la oynanacak maç öncesi de takıma ve camiaya büyük moral olacağını ifade etti.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor-Ankaraspor karşılaşması 18 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak. Şenol hoca, iç sahadaki maça tüm taraftarı beklediğini sözlerine ekledi.

Zonguldak Kömürspor’da zorlu 90 dakika öncesi cezalı oyuncu yok. İdeal kadroda görev alan oyuncuların hepsi hazır kıta. Sakatlıktan çıkan Necmi Çoban sağ bekteki mevkiinde görev alacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ