Zonguldak’ta korkunç olay! Üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalıştı Zonguldak’ta korkunç olay! Üzerine benzin döküp kendini yakmaya çalıştı

Ziyarette Dernek Başkanı Öner Uysal ve dernek üyeleriyle bir araya gelen AK Parti heyeti, yeni kurulan derneğin başarılı ve yararlı olması temennisinde bulundu. Zonguldak'ın içinde birçok il ve ilçeyi barındırdığını vurgulayan Başkan Ömer Selim Alan, "Nereden gelirse gelsin, biz Zonguldaklıyız. Zonguldak'ı hak ettiği en iyi yere getirmek için sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte el ele çalışacağız. Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi.

Derneğin amacının hizmet olduğuna dikkat çeken Çankırı Karabük İlleri Eğitim Kültür Derneği Başkanı Öner Uysal ise şunları söyledi: "Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz yeni kurulan bir derneğiz. Zonguldak ve hemşerilerimiz için bir sivil toplum kuruluşu olarak elimizden gelen desteği ve çalışmayı yapmaya hazırız. Kazananın Zonguldak ve bu kentte yaşayan insanlarımız olması en büyük temennimizdir." Ziyaret sırasında derneğin amacı ve Zonguldak'ın karşılaştığı sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Whats App Image 2024 03 30 At 11.59.50

Whats App Image 2024 03 30 At 11.59.51

Kaynak: Haber Merkezi