Türkiye'nin önde gelen gazetecilerinden ve iletişim uzmanlarından biri olarak tanınan Sedef Kabaş, Zonguldak'a gerçekleştireceği ziyaret ile bölgede büyük bir ilgiyle karşılanmaya hazırlanıyor. Gazetecilik kariyeri boyunca pek çok önemli olaya tanıklık eden Kabaş, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret suçlamasıyla gündeme gelmiş ve hukuki süreçle karşı karşıya kalmıştı.

Kızılay’dan çocuklara etkinlik Kızılay’dan çocuklara etkinlik

Cumartesi günü, saat 14.00'te Maden Mühendisleri Odası Lokali'nde gerçekleşecek olan etkinlik, Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şubesi'nin öncülüğünde düzenleniyor. "Geleceğe Bakış" isimli söyleşi gününde Zonguldaklılar, Sedef Kabaş'ın deneyimlerinden ve görüşlerinden önemli bilgiler edinecek.

Sedef Kabaş, ziyareti sırasında aynı zamanda kendi yazdığı kitaplarından birini imzalayacak. Katılımcılar, deneyimli gazetecinin kariyerine dair merak ettikleri soruları sorma ve imza günü etkinliğine katılma şansı bulacak.

Sedef Kabaş'ın Zonguldak ziyareti, bölgedeki medya ve iletişim alanındaki profesyonellerle bir araya gelme fırsatı sunacak. Katılımcılar, Kabaş'ın gazetecilik ve iletişimdeki son gelişmelerle ilgili değerli görüşlerini dinleme şansı elde edecek.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-12-21-at-10.39.22

Mancara sahip çıktılar! ‘Mancarı diktiy, yemeden gittiy’ Mancara sahip çıktılar! ‘Mancarı diktiy, yemeden gittiy’

Editör: Murat Barutçu