Sevgilisine kocasını öldürttü, yeni sevgilisi ihbar etti! Sevgilisine kocasını öldürttü, yeni sevgilisi ihbar etti!

Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi

Polis memuru 6 yaşındaki oğlunu ve karısını öldürüp tarlaya gömdü Polis memuru 6 yaşındaki oğlunu ve karısını öldürüp tarlaya gömdü

Açılışa, AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Danışmanı Dilek Kaya, AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı ve başkan adayı Satılmış Gebeş, AK Parti Devrek ilçe Başkanı İsmail Cinbir, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Ruşen Yılmaz, İl Genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri,Ak kadınlar Kadın kolları, Ak Gençlik kolları,Patililer ve kalabalık vatandaş katıldı.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş  konuşmasında, “2004 yılında göreve talip oldum. Gelecek için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bizim hedefimiz karlı dağların zirvesinde olmak” diyerek şunları söyledi:

“BELDEMİZ NERDEN NEREYE GELİNDİ”

“Bayrağımızı   zirveye  taşımak 2019 yılında mahalli  idareler seçimlerinde  Çaydeğirmeni’nde    en yüksek oy  alarak seçildik. Toplu konut dedik. Sanayi dedik hayal dediler hepsini yaptık.Beldemizde 3 bin 775  nüfusu  vardı hızla göç veren bir belde idi. Şu an 7 bin 310 nüfusumuz  var. Sizlerle birlikte omuz,omuza çalıştık.Türkiye’de ilk toplu konutu beldemize getirdik beldemizde şuan 1700 konut yapıldı. Toplu konut yapımına devam ediyoruz. Hiç kimse dairesiz kalmayacaktır. Konutlar vatandaşlarımızın istek ve taleplerine göre karar vererek yapıldı.Merkez mahallemiz her geçen gün çığ  gibi büyüyecektir”

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Türkiye 100 yılı gerçek projelerini anlatarak, “Şehir terası yapacağız,vatandaşlarımız rahat bir yaşam sürdürecektir.Gönülden  gönüle giden köprüler yaparak beldemize  kazandıracağız. Mübarek Ramazan ayı başlıyor 11 ayın sultanı Ramazan ayında  yaptığımız ibadetlerin  tuttuğumuz oruçlar kabul olsun inşallah.Beldemizin birliğini sandıkta göstermeye hazırmısınız, kardeşliğimize 31 Mart’ ta sandıkları patlatmaya var mısınız. Görevim başında partili patisiz her bir vatandaşın hiç ayırım yapmadan   işlerini çözdük.Bizim derdimiz geleceğimiz,gençlerimiz  içindir. Çaydeğirmeni  beldemiz için bir araya geldik.Siyaset yalanlara seslenerek bir olalım diri olalım. İri olalım birlikte olalım. Hepbirlikte  Çaydeğirmeni olalım” dedi.

En büyük başkan bizim başkan sizinle gurur duyuyoruz sesleri yükselirken, Başkan Gebeş, “Bende sizlerle gurur duyuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Seçim Bürosunun açılışında AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve Devrek Belediye Başkan Adayı  Özcan Ulupınar SKM açılışa katılarak halkı selamladı.

Miting Açılış 2

Miting Açılış 1

Miting Açılış 4

Miting Açılış 3

Kaynak: Haber Merkezi