Süper Amatör Lig temsilcisi Ereğli Yenimahallespor, 2023-2024 sezonuna bomba gibi giriyor. Teknik ekip ve futbolcu kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Yenimahalle ekibi, 30 Eylül’de başlayacak lig öncesi artık son rötuşları yapıyor.  

Geçen sezon küme düşmekten son anda kurtulan Yenimahallespor, 2023-2024 sezonuna bambaşka bir takım kimliğiyle hazırlanıyor.

Teknik ekip ve futbolcu kadrosunu sil baştan oluşturan Ereğli temsilcisi, takımın başına getirdiği genç antrenör Şaban Kuzu’nun raporu doğrultusunda üst seviye bir kadro oluşturdu.

Meslek kariyerinin henüz başında olan Şaban Kuzu’nun hazırladığı hazırlık programı çerçevesinde, fizik-kondisyon yönünden seviyeyi yukarıya çıkaran Ereğli temsilcisi, diğer taraftan taktik ağırlıklı çalışmalar ve hazırlık maçlarıyla hem bireysel performans ve hem takım oyununu geliştiriyor. İlk günden bugüne gözle görülür bir aşama kaydeden Yenimahallespor, son haliyle 2023-2024 sezonuna hazır bir görüntü verdi.

İlk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Safranboluspor’la 1-1 berabere kalan Yenimahallespor, ikinci hazırlık maçını yine Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Alaplı Belediyespor’la oynadı.

Alaplı sahasındaki karşılaşmaya, Hamit Çevik, Merih, Yiğit Erdoğan, Barış, Olgun Yücel, Süleyman, Fatih Özkan, Berke, Okan, Ahmet Olgun ve Kubilay Topçu’dan oluşan ilk 11 tertibiyle çıkan Yenimahallespor, karşılaşmadan Kubilay ve Yiğit’in golleriyle 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı, Genel Kaptan Kazım Şahinoğlu, Genel Sekreter İlayda Alagöz ve yönetim kurulu üyesi Erhan Genç de izledi. Yenimahalleli yöneticiler, takımın ortaya koyduğu futbol ve skordan memnun kaldı.

Antrenör Şaban Kuzu, “Bu sezon Ereğlili futbolseverlere bambaşka bir Yenimahallespor izlettireceğiz. Güzel futbol ve netice odaklı bir düşünceye sahibiz. İzleyenler bir daha izlemek isteyecek. Burada güzel bir oluşum var. Bu oluşumun bir parçası olmak mutluluk verici. İlk günden bugüne çok iyi bir gidişatımız olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bizim de bu meslekte kendimize göre bir hayalimiz var. Yenimahallespor’u zirveye taşımak.” dedi.

SPOR SERVİSİ

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı

Editör: Hüseyin EKİNCİ