Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören yaptığı açıklamada, “Bence hayırlısıyla, kazasız belasız bir yerel seçimi daha atlattık” dedi.

Ören açıklamasında, “Doğrusu siyasal haritanın kırmızıya boyanmasından hoşnut olmayanlardanım. Lakin sandıktan çıkan sonuç, değerli milletimizin kararı olduğu için, elbette başımız gözümüz üzerinedir” diyerek şunları söyledi:

Zonguldak Ülkü Ocakları Türkçülük Gününü kutladı Zonguldak Ülkü Ocakları Türkçülük Gününü kutladı

“Bu seçimin en önemli belirleyeni öncelikle ekonomidir. Sonra göç, sonra demokratik ve adaletle ilgili yeterli girişimlerin yapılamamasıdır. Demirel'in ifadesiyle; tencere bu seçimlerde de ağırlığını ortaya koymuştur. Bu seçimlerden tüm siyasi partiler bir çıkarım yapmalı ve ülkeye hizmet noktasında ne yapabilirimi ortaya koymalıdır.

Yerelde ise, Cumhur ittifakının büyük ortağı şapkayı önüne koymalı ve dünyayı ben yarattım, her şey benden sorulur büyüklenmesinden kurtulmalıdır. Bana göre Zonguldak'ta MHP 2 belde başkanı çıkararak ve 3-4 yerde 2. parti olarak başarıyla çıkmıştır. Bu başarıda emeği olan değerli başkanım Mustafa Öztürk 'e, merkez ilçe başkanımız Çağatay ipekçiye, Ocak il başkanımız Gökmen Karali 'ye ve her daim Zonguldak Milliyetçi hareket partisinin yanında duran MYK üyemiz sayın Murat Kotra’ya ve ilçe belde başkan ve yöneticilerine milliyetçi bir vatansever olarak teşekkürlerimi arz ederim.

Ayrıca Çatalağzı ve Elvanpazarcık beldelerimizde bize belediye başkanlıklarını kazandıran sayın Yavuz Palabaş 'a ve Elvanpazarcık Belediye Başkanımız Ümit Uzun'a ayrıca teşekkür ederim. Tanrı Türk'e yar olsun”

Kaynak: Haber Merkezi