Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Doktoru Kubilay Babalık, Gazipaşa Caddesine yerleştirdikleri Kan Bağış Otobüsüne tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Amaçlarının hasta yatağında kan bekleyen hastaların kan ihtiyacını karşılamak olduğunu belirten Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Doktoru Kubilay Babalık, şunları söyledi:

 “Zonguldak halkına Gazipaşa Caddesi üzerindeki cebe Kan Bağış Otobüsümüzü çekerek kan bağışı kampanyalarımızı düzenliyoruz. Her hafta Salı günü buradayız. Sağlığı yerinde olan tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Bize ulaşmak aslında çok kolay biz her yerdeyiz ama bazı insanlar bizi bulamadıklarından yakınıyorlar oysaki biz sürekli sahadayız. Sadece iletişim sıkıntısı olduğunu düşünüyoruz. Buradan bir kes daha Zonguldak halkına sesleniyoruz; buradaki cepte her hafta Salı günleri Kan Bağış Otobüsümüzde kan bağışı kampanyası olacak. Vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Amacımız hasta yatağında kan bekleyen hastalarımızın kan ihtiyacını karşılamak. Önümüzdeki günlerde lavuar alanında bir festival yapılacak orada da kan bağış kampanyası düzenleyeceğiz. Zonguldak halkını kan bağışına bekliyoruz” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi