29 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Gelik İlkokulu öğrencileri Türk Kızılay Zonguldak Şubesini ziyaret etti.

29 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Gelik İlkokulu müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri Türk Kızılay Zonguldak Şubesini ziyarete ederek Başkan Aydın Ergenç’ten Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerimize Türk Kızılay’ın veren el ile alan eli buluşturduğunu anlatıyoruz diyen Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, şunları söyledi:

“29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Gelik İlkokulumuzun öğretmen ve öğrencileri Kızılay’ımızı ziyarete geldiler. Çocuklarımıza Kızılay’ımızın neler yaptığı ve neler yapacağını anlatıyoruz. Kızılay’ın iyilik hareketi olduğunu, 151 yıllık bir çınar ağacı olduğunu, veren el ile alan eli buluşturduğunu anlatıyoruz. Gelik İlkokulu okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Gelik İlkokulu Müdürü Fazıl Etike ise yaptığı konuşmada, Kızılay Haftası kapsamında düzenledikleri sosyal etkinlik ile Kızılay’ı öğrencilere tanıttıklarını söyledi.

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, Genç Kızılay Kulübü, Gelik İlkokulu Müdürü Fazıl Etike, öğretmen ve öğrenciler Şehitler Anıtı önünde bulunan Kızılay Kan Bağışı Aracını ziyaret ettiler.

Editör: Haber Merkezi