Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Doktoru Kubilay Demir, erkeklerin sağlıkları elverdiğince 3 ayda bir kadınların ise 4 ayda bir düzenli kan bağışında bulunabileceklerini belirtti.

Gazipaşa Caddesine konuşlandırılan Kan Bağış Otobüsü ile kan bağış sayısının eskiye göre biraz daha arttığına dikkat çeken Demir, “Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır bunun bilincinde olan tüm sağlığı yerinde vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

Sağlığı yerinde olan tüm vatandaşları düzenli kan bağışında bulunmaya davet eden Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Doktoru Kubilay Demir, şunları söyledi:

“Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak hasta yatağında kan bekleyen hastalarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla gece ve gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda 3 haftadır her Salı günleri Gazipaşa Caddesindeki cebe yerleştirdiğimiz Kan Bağış Otobüsü ile vatandaşlarımızın kan bağışını almaya devam ediyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır ve bunun bilincinde olan tüm sağlığı yerinde vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Erkekler sağlıkları elverdiğince 3 ayda bir kadınlar 4 ayda bir düzenli kan bağışında bulunabilirler. Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak yaptığımız bu çalışma vatandaşlarımızın ilgisini çekti ve bağış sayımız eskisine göre biraz daha arttı” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi