Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi tamamlanarak taburcu edilen Türksan Yangın ve Güvenlik Sistemleri sahibi Mehmet Özbayram, teşekkür mesajı yayımladı.

Türksan Yangın ve Güvenlik Sistemleri sahibi Mehmet Özbayram, teşekkür mesajında:

“Değerli dostlarım; Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesindeki 21 günü yoğun bakımda olmak üzere toplam 25 günlük Covid-19 tedavim sonuçlandı. Çok şükür bugün evime döndüm. Cenabı Allah’a hamdüsenalar olsun.

Tedavim sürecinde yoğun ilgi ve alakalarını üzerimden eksik etmeyen; başta Türk tıp ordusunun ateş hattında savaşan bordo bereli komandoları yoğun bakım ünitesi doktoru Dr. Duygu Kayar Çalılı Hanımefendi nezdinde tüm ekibine, Yaşama isteğimi yeniden canlandıran ismi ile müsemma Başhekim Yardımcısı Dr. Haktan Akcan Güner Hanımefendiye, İstanbul’dan arayarak desteğini yanımda hissettiğim can dostum Prof. Dr. Muhammet Emin Akkoyunlu kardeşime, Dahiliye doktorum Dr. Kemal Karagözoğlu ile enfeksiyon doktorlarıma, B.E.Ü. Araştırma hastanesi doktoru Dr. Cüneyt Hocagile, İlgi ve alakalarını biran olsun eksik etmeyen Dr. Ali Emre Bey’e ve Dr. Tolga Işıldak’a, plazma bulma sürecinde yardımlarını esirgemeyen Kızılay Genel Müdürüne ve plazma vererek hayata tutunmamı sağlayan donör kardeşlerime, plazma bulma aşamasında yayınlar yaparak destek olan basınımızın güzide mensuplarına, dualarını bir an üzerimden eksik etmeyen binlerce dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Allah başarılarınızı daim etsin, yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi