AK Parti Zonguldak Kadın Kolları ve Türk Kızılay Zonguldak Şubesi işbirliğinde ‘Kızılay Haftası’ dolayısıyla “kan ver hayat kurtar” kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

AK Parti teşkilatları olarak 81 ilde eş zamanlı kan bağışı yapıyoruz diyen AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ak Parti Kadın Kolları olarak Kızılay Haftası kapsamında 81 ilde eş zamanlı kan bağışı kampanyası başlattık. Sağlıklı olan herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Kan veriyorsunuz ve birçok hayatın kurtulmasına vesile oluyorsunuz. Bu kapsamda bizde “kan ver hayat kurtar” sloganıyla bu kampanyamızı başlattık. Bütün Zonguldak halkını kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. İnşallah kan bağışında bulunup hayat kurtaracağız.”

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç ise şunları söyledi,

“29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Ak Parti teşkilatları Türkiye genelinde Türk Kızılay’ımızla birlikte bir günlük kan bağışı kampanyası düzenledi. Vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Bir kan bir can diyoruz” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi