ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret

Seçim ofisinde düzenlenen iftar programına; Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, İl, İlçe ve Kadın Kolları Teşkilatı ve partililer katıldı.

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli yaptığı konuşmada  31 Mart'ta Zonguldak’ın kaderinin değişeceğini  standartlarının değişeceğini belirterek şunları söyledi;

“Ramazan ayının güzelliği Zonguldak'ta her yönüyle yaşanıyor. Gündüz saha çalışmalarımızı yapıyoruz. Akşam geleneksel iftarlarımızın ilkini bugün kıymetli teşkilat mensuplarımızla ve kıymetli basın mensuplarımızla Zonguldak'ta Ramazan ve seçim atmosferi çok hoş ve çok güzel bir şekilde devam ediyor. Inşallah bu sürecin sonunda 31 Mart'ta Zonguldak’ın  seçimle kaderi değişecek, standartları değişecek. 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir Zonguldak'a uyanacak. Inşallah bu süreçte tabii başta kıymetli teşkilat mensuplarımız sonrasında kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerimizle birlikte birlikte Zonguldak'a daha güzel yaşanabilir bir hale getireceğiz. Ramazan'da iftarlarımız devam edecek. Toplumun tüm kesimleriyle, hem gündüz, hem Çay var. En güzel saati ve vakti olan iftar saati hem sonrasında teravih sonrasında sahura kadar devam eden saha çalışmalarında Zonguldak'ta bugüne kadar yapılmamış olan, görülmemiş olan bir seçim çalışmasını da yapıyoruz Allah'ın izniyle. Inşallah dediğim gibi 31 Mart'ta da yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak Zonguldak halkında Zonguldak halkının oylarıyla da bize destek olacak inşallah.”

Saadet Partisi Iftar

Saadet Partisi Iftar 2

Saadet Partisi Iftar 3

Kaynak: Haber Merkezi