ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer; ZBEÜ Teknoloji Transfer Ofisi AR-GE Biriminin hazırladığı "KnowWhatYouBreathe: MobilizingCommunitiesforAirQuality in the Black SeaBasin (Soluduğun Havayı Tanı: Karadeniz Havzasındaki Hava Kalitesi İçin Toplulukları Harekete Geçirme)" başlıklı projenin Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Gürbüz, Proje Danışmanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Bayram Gökbulut ve Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Demirel Bayık; Proje ekibi Prof. Dr. Emine Yılmaz Can, Doç. Dr. Çağlar Bayık, Dr. Öğr. Üyesi Behice Ceyda Cengiz, Arş. Gör. Dr. Elif Öztekin, Öğr. Gör. Dr. Fatma Hilal Gümüş ve FatemehGhasempour’u makamında ağırladı.
Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu ile Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz de yer aldı.
Rektör Özölçer, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin nitelikli bir akademik kurum olduğunun nişanelerinden biri olarak kayda geçecek bu projenin, ZBEÜ’nün bugüne kadar destek aldığı en büyük proje olma özelliğini taşıdığının altını çizerek proje ekibini kutladı. Rektör Özölçer aynı zamanda akademisyenlerin her alanda yapacakları çalışmada da ZBEÜ yönetimi olarak desteklerini sürdüreceklerini belirterek akademisyenlere başarılarının devamını diledi. (Haber Merkezi)

Belediye Başkanının anne acısı: İpek Kabadayı vefat etti Belediye Başkanının anne acısı: İpek Kabadayı vefat etti

rektör özer belge

Editör: Muhammet