Zonguldak Kırgızistan’a açıldı Zonguldak Kırgızistan’a açıldı

Bartın Haber – Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yenileme çalışmaları tamamlanan Bartın Polis Evi binasının açılış törenine katıldı. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreni Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve protokol üyelerinin konuşmasıyla son buldu. Açılış sonrası açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İlimizdeki İş İnsanlarımızın, hayırseverlerimizin desteği ile bugün bu güzel tesisi tekrar ilimize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu vesileyle Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Şakir Engin Korkmaz’a bugüne kadar ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Allah yolunu açık etsin” dedi. (Haber merkezi)

Eyyam-ı Bahur'un ardından Eyyam-ı Basra! Bunalmaya hazırlanın! Eyyam-ı Bahur'un ardından Eyyam-ı Basra! Bunalmaya hazırlanın!

Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı

Amaç yüksek kiralara çözüm! İlk defa ev alacaklara destek geliyor Amaç yüksek kiralara çözüm! İlk defa ev alacaklara destek geliyor

Kaybolan kadının cesedi sulama kanalında bulundu! Kaybolan kadının cesedi sulama kanalında bulundu!

WhatsApp-Image-2023-08-12-at-11.09.27

Editör: Virda Şahin