Nebioğlu Beldesinde bulunan Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kendi bünyesinde ürettiği ürünleri vatandaşlarla buluşturarak okula destek sağlıyor. Okulun tarım alanında gerçekleştirdiği uygulamalı çalışmalar kapsamında yetiştirilen sebzeler ve gezen tavuklardan elde edilen organik yumurtalar, Nebioğlu belde pazarında satışa sunularak okula katkıda bulunuyor.

Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilere tarım alanında uygulamalı eğitim imkanı sunuyor ve bu sayede elde edilen ürünleri belde pazarında vatandaşlarla buluşturarak örnek bir okul olma yolunda ilerliyor.

Okul Müdürü Recep Islak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Okulumuzda gerçekleştirilen uygulamalı çalışmalar neticesinde elde ettiğimiz ürünlerimiz ve organik yumurtalarımızı, okul personelimiz Özcan Aslan ve öğrencilerimizin açtığı stantımızla Nebioğlu halk pazarında sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, sebzelerimizi tanıtmak amacıyla hazırladığımız broşürleri halka dağıtıyoruz."

TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu! TBMM Başkanı Zonguldaklı oldu!

65F1744Ec79Ab

Kaynak: Haber Merkezi