Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

Zonguldak Haber – Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak pazar günü hizmete giren Sevim Alan Güzellik Merkezinin kendisi ile bir alakası olmadığını söyledi. 

Kent merkezinde son günlerde Sevim Alan Güzellik Merkezinin Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın eşi ve kardeşine ait söylemlerine açıklık getirdi. Alan, yaptığı açıklamada "Pazar günü açılışa bizi de davet edildik. Sevim Alan Hanımefendi Türkiye'de 60'a aşkın şubesi olan ve modeliyle yani belli şehirlerde de 30'a yakınmış herhalde şehir. Hanımefendi kendi söyledi. Tamamen isim benzerliği olan, hiçbir akrabalığımızı ya da kan bağımızın olmadığı bir hanımefendi. Burada da gene Zonguldaklı bir kardeşimiz eşiyle beraber isim hakkını almış. İşletmeyi de açtık. Biz de tabii hemşehrimizin bugünün de yanında olduk Sevim Hanım'la da orada tanıştık. Ama ne yazık ki acaba belediye başkanı bir bağı var mı diye bana dün caddede bile hayırlı olsun diyenler oldu. Eşinizinmiş işte kardeşinizinmiş diye. Tamamen isim benzer. Hiçbir alakamız yok. Biz buradan tekrar bu vesileyle Zonguldaklı bir kardeşimiz işim hakkı alıp burada bir güzel yer açmışlar. Tekrar onlara hayırlı olsun diyelim. Tekrar altını çizelim. Bizim burayla şahsım adına, ailem adına ne kan bağım var ne akrabam var. Hiçbir alakamız yok. Ama Zonguldak'ımızın tabii çarşının merkezinde güzel bir salon, çok yatırım yapmışlar. İnşallah kardeşlerimiz bu yatırım deyip tekrar hayırlı olsun diyelim. Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp-Image-2023-05-09-at-14.34.51

Tuvalette baygın halde bulundu Tuvalette baygın halde bulundu

Muammer Avcı: Birçok projeye hayat verdik! Muammer Avcı: Birçok projeye hayat verdik!

Satılmış Gebeş'ten sert tepki: Birilerinin neden zoruna gidiyor? Satılmış Gebeş'ten sert tepki: Birilerinin neden zoruna gidiyor?

Muammer Avcı ve Selim Alan ziyaretlerini sürdürüyor Muammer Avcı ve Selim Alan ziyaretlerini sürdürüyor

 

Editör: Virda Şahin