Emniyet Genel Müdürlüğü, “Hediye bakiye, nakit para hesabınıza tanımlandı” içerikli aldatıcı mesajlara karşı vatandaşları uyardı. Zonguldak Valiliği de konu ile ilgili paylaşımı kendi resmi hesabında yayımladı.

Mesaj içeriğindeki linklere tıklanmaması ve sahte internet sitelerinde kişisel bilgilerin paylaşılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulunuluyor. Dolandırıcıların bu tür yöntemlerle kullanıcı adı, parola, kredi kartı numarası gibi hassas bilgileri ele geçirmeye çalıştığına dikkat çekiliyor. Bu tür mesajlara karşı duyarlı olunması ve şüpheli durumlarda güvenilir kaynaklardan doğrulama yapılması gerektiği vurgulanıyor.

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

Uyarı paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Hediye bakiye, nakit para hesabınıza tanımlandı” içerikli aldatıcı mesajlara DİKKAT. Mesaj içeriğindeki linklere tıklamayın. Sahte ve taklit internet sitelerinde kullanıcı adı, parola, kredi kartı numarası gibi bilgilerinizi paylaşmayın.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2024-01-31-at-11.01.24

Editör: Murat Barutçu