Programda konuşan MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk," Bu mübarek Kurban Bayramı'nda bir arada olmaktan çok onur duyduk. Bayramın ikinci günü bütün ülkücü şehitlerimizin, şehit ailelerinin, gazilerimizin ve tüm vatanımızın bayramı mübarek olsun inşallah. Güzel bir birlikteliğimiz var. Zonguldak için birlikte yapacağımız çok işimiz var. Birlik beraberlik içinde nice bayramlara hep birlikte gitmek umuduyla birlikten kuvvet doğar. Cumhur İttifakımızla beraber çok güzel projelerimiz var. Bunların hepsinin yapılması için de böyle güzel birliktelikler lazım. Bunun için bir aradayız. Kurbanımızı eda etmek için bir aradayız. Allah'ın izniyle güzel günler bizi bekliyor. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-06-29-at-13.27.47

WhatsApp-Image-2023-06-29-at-13.27.46-(2)

Kıyma çektirmek için yağmur altında beklediler Kıyma çektirmek için yağmur altında beklediler

Polise direnen alkollü şahıslar gözaltında! Polise direnen alkollü şahıslar gözaltında!

Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık” Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık”

Satılamayan kurbanlıkları Et ve Süt Kurumu satın alacak Satılamayan kurbanlıkları Et ve Süt Kurumu satın alacak

Uğur Bıyıklı’nın eşi gözyaşları içerisinde yaşadığı acıyı anlattı Uğur Bıyıklı’nın eşi gözyaşları içerisinde yaşadığı acıyı anlattı

Editör: Murat Barutçu