Dün www.safakgazete.com’un ele aldığı ve “Muslu’dan şok görüntüler! Cumhurbaşkanına şikâyet etti!” başlıklı haberi ile ilgili Zonguldak Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, emekli öğretmen Esin Sivrikaya’nın ortaya attığı iddiaların asılsız olduğuna ve gerekli çalışmaların devam ettiğine değinildi.

Jandarma yetkilileri arazisinde kenevir yakalanan şüphelinin savcılık talimatlarıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığından Valilik basın bürosu aracılığıile yapılan açıklamada “30.07.2023 tarihinde yerel basında yer alan https://www.safakgazete.com/musludan-sok-goruntuler-cumhurbaskanina-sikayet-etti ve https://www.pusulagazetesi.com.tr/goruntuler-sok-etkisi-yaratti-cumhurbaskanina-boyle-seslendi haber linklerinde, Zonguldak ili Kilimli ilçesi Muslu beldesinde yapılan aramada kenevir bitkisi ele geçirilmesi olayı ile ilgili olarak şüphelinin gözaltına alınmadığına yönelik haber paylaşıldığı görülmüştür.

Konu ile ilgili olarak, adli makamlar ile koordine içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde 28.07.2023 tarihinde T.A. isimli şahsın ev ve eklentileri ile arazisinde yapılan aramada 27 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda ifadesi ile kan ve idrar örneklerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır. Soruşturmaya Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca devam edilmektedir.” denildi. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Muslu’dan şok görüntüler! Cumhurbaşkanı’na şikayet etti! Muslu’dan şok görüntüler! Cumhurbaşkanı’na şikayet etti!

Acılıkta yangın ekipler müdahale etti Acılıkta yangın ekipler müdahale etti

Fuhuş evlerine baskın! Fuhuş evlerine baskın!

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Motosiklet yaşlı adama çarptı Motosiklet yaşlı adama çarptı

Editör: Murat Barutçu