14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak 1. Sıra milletvekili adayı Murat Kotra, Yeniceliler Eğitim Kültür Turizm Spor ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Kotra beraberinde, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, kadın kolları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiği Yeniceliler Derneğinde kendilerine Dernek Başkanı Bülent Bağbaşı ve yönetim kurulu üyeleri  karşıladı.

Ziyarette, Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı, Kotra’ya Yenice ilçesinin fotoğrafını hediye ederken, ziyaretlerinden dolayı kendisine ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bağbaşı “Yenice maden şehidi veren ilçelerden bir tanesi. TTK’ya alınacak olan işçilerde öncelik bizim ilçemize verilmelidir” dedi.

Ekiplerden taksicilere uygulama Ekiplerden taksicilere uygulama

MHP’li Milletvekili adayı Murat Kotra, aday olduğum günden beri yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyleyerek, “Aday adayı olduğumuz dönemde çok kişiyle bir araya geldim. Yeniceliler benim için çok önemli. Ben 2018 yılından beri Zonguldak basınında her türlü çalışmayı Zonguldak ile ilgili haberler yer alıyor. MHP ile ilgili kanun maddesinden bir tanesi Yenicelileri ilgilendiriyor. Yapılacak olan seçimde herkesin desteğini bekliyorum” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

WhatsApp-Image-2023-04-30-at-11.17.45

Editör: Murat Barutçu