Adaylığını açıkladı! Merve Arslan’dan “Terör” göndermesi! Adaylığını açıkladı! Merve Arslan’dan “Terör” göndermesi!

Adana Haber - Adana'da bir cinayet vakası yaşandı. Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, muhtar Tahir Yesin'in üvey oğlu Abdullah Yavuz (24) bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından üvey baba Tahir Yesin, oğlunun öldüğü gün yanına gelerek helallik istediğini dile getirdi.

Olay, saat 01.30 sıralarında gerçekleşti. Gece saatlerinde üvey babası Tahir Yesin'e "Ölümlü dünya baba, hakkını helal et" diyerek evden ayrılan Abdullah Yavuz, sokakta arkadaşlarıyla buluştu. Bu esnada bir şüpheli, henüz belirlenemeyen bir nedenle Yavuz ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda şüpheli şahıs, Yavuz'u bıçak darbeleriyle yaralayarak kaçtı. Yaralı olarak yere yığılan Yavuz, arkadaşlarının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yavuz'un cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Tarihte ilk 100 metreye dalan Türk! Erkekleri de geçti! Tarihte ilk 100 metreye dalan Türk! Erkekleri de geçti!

Gülpınar Mahalle Muhtarı Tahir Yesin, oğlunun iki yıldır uyuşturucu bağımlısı olduğunu açıkladı. Defalarca affetmeye çalıştığını ancak bir türlü oğlunu bu kötü alışkanlıktan kurtaramadığını söyleyen muhtar, oğlunun son günlerde bir şey yemeyip içmediğini belirtti. Muhtar Yesin, oğlunun bir gün önce muhtarlıkta çay ocağında otururken, sanki öleceğini hissettiği şeklinde bir izlenim edindiğini ifade etti. Oğlu tarafından helallik istendiğini dile getiren muhtar, saatler sonra bıçaklandığı haberini alınca büyük bir üzüntü yaşadığını söyledi. Tahir Yesin, Abdullah Yavuz'u 7 yaşındayken yanına aldığını ve büyüttüğünü belirterek, acı kaybı hakkında duygularını paylaştı. İHA

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

Köy karantina altına alındı! Köy karantina altına alındı!

Yargıtay'dan işverene şok karar! Yargıtay'dan işverene şok karar!

AW001366_01

AW001366_03

AW001366_02

Editör: Virda Şahin