Senetle Araba Almanın En Kolay Yolu: OtoSOR Senetle Araba Almanın En Kolay Yolu: OtoSOR

Karabük'te okuma seferberliği Karabük'te okuma seferberliği

Bursa Haber - Bursa'da mobilya üretimi yapan bir firma tarafından işletilen üretim tesisinde meydana gelen patlama anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yangın, merkez Nilüfer ilçesinin Doğanköy Mahallesi'nde gerçekleşti.

Olayın detaylarına göre, kapı, mutfak dolabı, banyo dolabı ve kapak üretimi gibi seri üretimle müteahhit projelerine tasarım, üretim, montaj ve servis hizmeti sunan fabrikada yangın çıktı. Bilinmeyen bir sebep nedeniyle fabrikanın santralinde yoğun dumanlar oluşmaya başladı. Dumanların artışıyla birlikte santralde patlama yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa süre içinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay sonucunda can kaybı yaşanmazken, fabrikada maddi hasar meydana geldi.

Çevrede bulunan bir vatandaşın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler, dumanların yükselmesi ve ardından patlamanın meydana gelme anını gözler önüne serdi.

Yangının çıkış nedeni henüz araştırılmaktadır. İHA

Alaplı Belediyespor gibi büyük bir kulübe ligden çekilmek yakışmaz! Alaplı Belediyespor gibi büyük bir kulübe ligden çekilmek yakışmaz!

Cami tuvaletinde genç ölü bulundu! Cami tuvaletinde genç ölü bulundu!

Zonguldak’ın “Popon sepet gibi”  konusu tekrar gündemde! Zonguldak’ın “Popon sepet gibi” konusu tekrar gündemde!

AW010762_06

AW010762_03

AW010762_04

AW010762_02

AW010762_01

Editör: Virda Şahin