Başkan Dökmeci “Yılmayacağız, üstüne gitmeye devam edeceğiz” Başkan Dökmeci “Yılmayacağız, üstüne gitmeye devam edeceğiz”

Kaymakamın görevleri hakkında bilgi alan minik Kaymakam Deniz Çağlar, Tıp Fakültesini bitirerek doktor olmak istediğini söyledi. 

Çevre kirliliği konusundaki hassasiyete değinen Minik Kaymakam Çağlar, Kozlu Belediye Başkanı Eylül Ceviz’i telefonla arayarak, denize kirli atıkların atılmaması ve bacalara filtre takılması yönünde gerekli birimlere talimat verilmesi yönünde talepte bulundu.

Çocukların savaşta zarar görmemesini ölmemesini temenni eden Minik Kaymakam Çağlar konuşmasında, “Biz bugünün çocukları, geleceğimizin mimarları olarak atalarımızın bize emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız ve ülkemiz için çok çalışacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere savaşta mücadele veren tüm ecdadımızı rahmetle anıyor, bütün dünya çocuklarının savaşta zarar görmemesini ölmemesini diliyorum. Tüm dünya çocuklarının; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi